Рецепт Щи з томатною пастою фото

Щи з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Пропоную вам на замітку дуже нескладний рецепт приготування щей з томатною пастою. Насичений смак, яскравий колір - приголомшливий варіант ситного обіду для всієї родини.

Опис приготування:

Покажу вам, як приготувати борщ з томатною пастою на основі води або з м'ясним бульйоном. Завдяки квашеній капусті, блюдо виходить дуже насиченим і пікантним на смак, але в той же час ви можете використовувати і свіжу капусту.

  • Капуста квашена - 500 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Борошно - 50 грам
  • Томатна паста - 50 грам
  • Топлене масло - 50 грам
  • Крем - 1 За смаком (для подачі)
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Вода або бульйон - 1, 5 L
щи з томатною пастою - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями. Викладіть масло на дно каструлі і розігрійте. Відведіть туди цибулю і обсмажте.
щи з томатною пастою - фото крок 2
2. Слідом відправте квашену капусту. Якщо використовуєте свіжу, то в рецепт приготування щей з томатною пастою додайте 1-2 морквини. Обсмажте на середньому вогні, помішуючи, хвилин 5-7.
щи з томатною пастою - фото крок 3
3. У невеликій мисці з'єднайте томатну пасту і борошно. Розведіть невеликою кількістю бульйону або води. Ретельно перемішайте, додайте дрібку солі і цукру.
щи з томатною пастою - фото крок 4
6. Влийте рідина до капусти і акуратно все перемішайте.
щи з томатною пастою - фото крок 5
7. Тепер саме час влити киплячу воду або бульйон і після закипання залишити нудитися на повільному вогні години на півтора. Перед подачею додайте трохи сметани і зелені. Смачного!

Схожі рецепти