Салат з запеченого перцю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви як раз шукаєте простенький і смачненький рецепт, зверніть увагу на цю ідею, як приготувати салат з запеченої перцю. Неймовірно ароматний, насичений і апетитний. Чи не спробувати можна!
Перці можна запекти в духовці, обсмажити на грилі або на плиті. Головне - довести їх до чорної кірочки Подавати до столу салат можна і повністю остиглим, і коли перець ще теплий. Трохи зелені, часнику і оливкове масло чудово доповнять овочі.
- Солодкий перець - 3 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Вимийте і висушіть перці. Найкраще взяти різних кольорів, щоб салатик був яскравіше.
2. Ставимо на вогонь і підсмажуємо.
3. Ось таким повинен вийти перець. Зніміть його з вогню, покладіть в пакет і залиште на 5 хвилин. Після акуратно зніміть шкірку і наріжте перці тонкими скибочками.
4. Поки перці відпочивають, подрібніть часник і зелень.
5. З'єднайте з перцем, сіль і poperčite, заправте маслом. Акуратно перемішайте і подавайте салат з запеченого перцю.
Смачного!
Смачного!