Рецепт Салат до запеченого м'яса фото

Салат до запеченого м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Час приготування: 10 хв.

М'ясо з квасолею завжди було дуже гармонійним поєднанням, тому я взяла цю & Quot; прикмету& Quot; на озброєння і вирішила подати до запеченого м'яса салат з квасолі.

Кількість порцій: 3
  • Базилік свіжий - 0, 25 пучка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Часник - 1 зубчик
  • Кукурудза відварна - 1 штука (початок)
  • Маслини без кісточок - 50 грам
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Помідори - 7 штук
  • Оцет бальзамічний темний - 4 чайних ложки
салат до запеченого м'яса - фото крок 1
Підготуємо необхідні інгредієнти. Качан кукурудзи потрібно відварити; візьміть помідори, солодкий перець, ріпчаста цибуля, сіль, чорний мелений перець, масло оливкове, бальзамічний оцет, маслини і пару гілочок базиліка зеленого.
салат до запеченого м'яса - фото крок 2
З качана відвареної кукурудзи необхідно зрізати зерна.
салат до запеченого м'яса - фото крок 3
Маслини наріжте кільцями.
салат до запеченого м'яса - фото крок 4
Солодкий перець наріжте тонкою соломкою.
салат до запеченого м'яса - фото крок 5
Помідори наріжте часточками, а цибуля - тонкими півкільцями. Часник подрібніть.
салат до запеченого м'яса - фото крок 6
Змішайте підготовлені інгредієнти в глибокій мисці, посоліть і поперчіть за смаком. Заправте оливковою олією і бальзамічним оцтом. Салат розмішайте і відразу ж, щоб не стікав сік, подавайте до столу!

Схожі рецепти