Салат до запеченого м'яса
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з квасолею завжди було дуже гармонійним поєднанням, тому я взяла цю & Quot; прикмету& Quot; на озброєння і вирішила подати до запеченого м'яса салат з квасолі.
Кількість порцій: 3
- Базилік свіжий - 0, 25 пучка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сіль - 2 щіпки
- Часник - 1 зубчик
- Кукурудза відварна - 1 штука (початок)
- Маслини без кісточок - 50 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідори - 7 штук
- Оцет бальзамічний темний - 4 чайних ложки
Підготуємо необхідні інгредієнти. Качан кукурудзи потрібно відварити; візьміть помідори, солодкий перець, ріпчаста цибуля, сіль, чорний мелений перець, масло оливкове, бальзамічний оцет, маслини і пару гілочок базиліка зеленого.
З качана відвареної кукурудзи необхідно зрізати зерна.
Маслини наріжте кільцями.
Солодкий перець наріжте тонкою соломкою.
Помідори наріжте часточками, а цибуля - тонкими півкільцями. Часник подрібніть.
Змішайте підготовлені інгредієнти в глибокій мисці, посоліть і поперчіть за смаком. Заправте оливковою олією і бальзамічним оцтом. Салат розмішайте і відразу ж, щоб не стікав сік, подавайте до столу!