Рецепт Рулетики з запеченого перцю з сиром і орегано фото

Рулетики з запеченого перцю з сиром і орегано
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Страви з начинкою

Коли хочеться зробити нескладну, оригінальну і смачну закуску, то пошук потрібного рецепта може зайняти багато часу. Пропоную вам взяти на замітку цей класний варіант рулетиків з солодкого перцю.

Перед вами оригінальна і досить проста ідея, як приготувати рулетики з запеченого перцю з сиром і орегано. Це відмінний варіант для тих, хто любить легкі закуски. Насичений, ароматний смак перцю в поєднанні ніжною сирною начинкою - це дуже гарно і смачно! На весь процес у вас піде близько півгодини, так що обов'язково раджу урізноманітнити свій стіл цієї цікавої закускою.

  • Солодкий перець - 3 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершковий сир - 200 грам
  • Сіль і перець - 1 щіпка
  • Орегано - 1 щіпка
рулетики з запеченого перцю з сиром і орегано - фото крок 1
1. Очистіть від насіння і вимийте солодкий перець. Найкраще використовувати червоний, він класно виглядає на столі.
рулетики з запеченого перцю з сиром і орегано - фото крок 2
2. Половинки перцю викладіть на деко, застелене пергаментом. Полийте оливковою олією і відправте в розігріту попередньо до 210 градусів духовку.
рулетики з запеченого перцю з сиром і орегано - фото крок 3
3. Запікається перець близько 15 хвилин, поки не з'явиться апетитна скоринка. Після дістаньте його з духовки, накрийте деко фольгою (можна перекласти перець в глибоку миску і накрити кришкою) і залиште ще хвилин на 10. Потім акуратно зніміть шкірку і наріжте м'якоть перцю тонкими смужками.
рулетики з запеченого перцю з сиром і орегано - фото крок 4
4. Для приготування начинки в глибоку миску надішліть сир, розімніть його. Додайте сіль, перець, орегано і все перемішайте.
рулетики з запеченого перцю з сиром і орегано - фото крок 5
5. Акуратно загорніть начинку в смужку перцю, закріпіть зубочисткою. Краса! Подавати закуску до столу можна відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти