Італійські хлібні палички гриссини з орегано
(покроковий рецепт з фото)
Ви знаєте, як приготувати італійські хлібні палички гриссини з орегано? Давайте я вам розповім, адже це зовсім не складно. Такі палички послужать прекрасною закускою до різних блюдом, замість хліба.
Перед вами - найпростіший рецепт приготування італійських закусочних паличок гриссини. Спершу готується просте дріжджове тісто з борошна, води і масла. Потім потрібно дати тісту настоятися і збільшитися в обсязі. Далі йде етап додавання спецій, рекомендую класти орегано і італійські трави. Ну а з випічкою все просто, головне не перетримати в духовці. Хай щастить!
- Борошно - 500 грам
- Вода - 280 мілілітрів
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 7 грам
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Орегано - 1 За смаком
- Кунжут - 1 За смаком
Розчиніть сіль в теплій воді. Борошно перемішайте з дріжджами. Перемішайте сухі інгредієнти, воду з сіллю і оливкове масло.
Замісити тісто, викладіть його в миску і накрийте харчовою плівкою, поставте в тепле місце на 2 годину.
Розкачайте тісто в пласт і присипте орегано і іншими спеціями за смаком.
Наріжте тісто гострим ножем на смужки.
З кожної смужки сформуйте спіральну або пряму паличку. Перекладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Випікайте гриссини в духовці 12-13 хвилин при температурі 200 градусів. Повинна з'явитися гарна скоринка золотистого кольору.
Смачного!