Рецепт Італійські гриссини фото

Італійські гриссини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, На сніданок
Випічка

Хрусткі закусочні палички з травами і чорним кунжутом хочу навчити вас піч. Це не складно, так що з процесом впорається навіть новачок на кухні. Рекомендую взяти на замітку рецепт кожному!

Покажу вам поетапно, як приготувати італійські гриссини. Відразу хочу сказати, Його користувачі в тесті можна будь-які трави, які вам до душі, а кунжут при бажанні замінити маком, наприклад, пармезаном або крупною сіллю. Подавати такі палички можна з першими стравами, а також просто як закуску.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 3/4 склянки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Трави і кунжут - За смаком
італійські гриссини - фото крок 1
1. У невеликій кількості теплої води розведіть дріжджі. Дайте постояти хвилин 5-10.
італійські гриссини - фото крок 2
2. Додайте воду, що залишилася, мідь, сіль і просіяне борошно (можна, можливо 1/2 склянки цільнозерновий).
італійські гриссини - фото крок 3
3. Влийте оливкове масло і ретельно перемішайте до однорідності.
італійські гриссини - фото крок 4
4. Накрийте миску плівкою або чистим рушником і залиште в теплі на годину-півтора.
італійські гриссини - фото крок 5
5. Тісто має добре підійти.
італійські гриссини - фото крок 6
6. Розділити тісто 4 частини. Кожну присипте сушеними травами і ретельно вимішайте до однорідності.
італійські гриссини - фото крок 7
7. Розкачайте трохи тісто і наріжте його тонкими смужками.
італійські гриссини - фото крок 8
8. Присипте кунжутом, загорніть трохи спіралькою і викладіть на деко, застелене пергаментом.
італійські гриссини - фото крок 9
9. Запікайте в духовці, розігрітій до 200 градусів, до rumyanosti 10 хвилин.

Схожі рецепти