Гриссини з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо відмінну закуску за італійським рецептом, яка відмінно підійде до алкогольних напоїв, супу, та й просто так ви будете їсти ці палички з великим задоволенням.
Практично у всіх кафе і піцеріях ви можете знайти такі палички з тіста, а в Італії, звідки вони родом, їх називають гриссини, і зараз я розповім вам, як їх приготувати. Рецепт приготування гриссини з сиром, який я вам пропоную, досить простий, і ви легко з ним впораєтеся. Ну а якщо вам цікаво, з чим їдять гриссини, то тут все залежить від ваших уподобань. Мій чоловік, наприклад, їмо їх з супом або як закуску до пива, а ми з дітьми можемо з'їсти їх все просто так, без будь-яких доповнень. Повірте, така випічка дійсно дуже смачна і неймовірно ароматна, тому обов'язково спробуйте приготувати гриссини з сиром в домашніх умовах.
- Борошно пшеничне - 450 грам
- Вода тепла - 250 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Пармезан - 150 грам