Хачапурі з сиром і сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та ароматні домашні хачапурі ще смачніше виходять в духовці. Дозвольте показати вам простий рецепт приготування хачапурі з сиром і сиром в духовці, порадуйте своїх рідних смакотою!
Хачапурі бувають різні: мегрельські, відкриті в формі човники, з різними сортами сиру. Мені особисто подобається готувати цей варіант хачапурі по-мегрельських. Для приготування хачапурі з сиром і сиром в духовці виберіть твердий сичужний сир, сир жирненькие досить (я намагаюся на базарі домашній купувати), можете також додати кінзу або петрушку в начинку. Соду обов'язково загасіть перед тим, як додати в тісто.
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 200 грам
- Яйце - 2 штуки (одне - для тіста, одне - для начинки )
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сир твердий - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень - - За смаком
Замісити тісто для хачапурі: борошно просійте, додайте в неї сир протертий, яйце, подрібнене вершкове масло, соду погасіть оцтом і теж додайте. Солі потрібно трохи, буквально на кінчику ножа. Замісити тісто щільне.
Приготуйте начинку: натріть на тертці сир (можна крупно). Додайте яйце, майонез, подрібнений часник, також можете додати зелень за смаком. Перемішайте.
Застеліть деко пергаментом. Половину тіста розкачати в корж, сформуйте бортики, викладіть рівномірним шаром начинку. З другої половини тесту зробіть аналогічну корж. Накрийте хачапурі, Настільний skrepiv кінець.
Надішліть хачапурі в розігріту до 190-200 градусів духовку хвилин на 35-40.
Надішліть хачапурі в розігріту до 190-200 градусів духовку хвилин на 35-40.
Коли хачапурі досить підрум'яниться і з'явиться характерний аромат, можете діставати з духовки.
Готове хачапурі з сиром і сиром в духовці подавайте, порізавши на шматочки. Дуже смачно зі сметаною. Смачного!
Готове хачапурі з сиром і сиром в духовці подавайте, порізавши на шматочки. Дуже смачно зі сметаною. Смачного!