Гриссини з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Під час перегляду улюбленого фільму так приємно похрумтіти ароматними хлібними паличками, а ще з гриссини можна влаштувати відмінну вечірку, адже така випічка найкраща закуска до алкогольних напоїв.
В італійській кухні є багато дуже цікавих і смачних страв, які стали дуже популярні і у нас, а цей рецепт приготування гриссини з кунжутом поширився завдяки піцеріях і кафе, де цю випічку подають як закуску. Їх можна так само купити в магазині, а можна, і це найкращий варіант, приготувати самостійно, адже це абсолютно не складно, повірте мені. Зробіть їх з сиром, кмином, зеленню, маком або, як в цьому рецепті, з кунжутом, з будь-якими добавками або без них такі палички виходять шалено смачними і ароматними. Ну а якщо у вас намічається зустріч старих друзів, то без цього простого рецепту гриссини з кунжутом вам не обійтися - вони і до вина відмінно підходять, і з чайком дуже навіть добре йдуть.
- Борошно - 300 грам
- Вода - 130 мілілітрів
- Дріжджі швидкодіючі - 5 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Масло оливкове - 8 Ст. Ложок(4 - в тісто, 4 - скропити гриссини )
- Кмин - 2 чайних ложки
- Паприка солодка мелена - 2 чайних ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки