Рецепт запеченого м'яса у фользі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо у фользі можна зробити в духовці, на грилі або на відкритому вогні. Це відмінний варіант для літнього пікніка. Відразу можете запекти його з різними овочами. Розповім рецепт запеченого м'яса у фользі.
Сьогодні буду робити яловичину у фользі, замість неї можна запекти курку, індичку або свинину. Підійдуть будь-які овочі: картопля, гриби, кабачки, сині, морква, цибуля та інші. Якщо хочете золотисту скориночку на м'ясі і овочах, тоді акуратно відкрийте фольгу і запікайте кілька хвилин без неї.
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 225 грам
- Червоний перець - 1 штука
- Зелений перець - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Картопля - 2 штуки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яловичина - 0, 8 кілограма
- Зелень - За смаком
1
Очистіть цибулю і наріжте його товстими півкільцями. Вимийте і очистіть перці, наріжте їх соломкою.
2
Гриби вимийте і наріжте пластиками, а картопля залиште в шкірці, потім наріжте кружальцями. Часник подрібніть.
3
Всі овочі викладіть в миску, полийте оливковою олією, сіллю і перемішайте.
4
Розділіть фольгу на 6 частин, розподіліть овочі. Вимийте м'ясо і наріжте невеликими шматочками, викладіть рівну кількість на овочі, потім щільно загорніть фольгу.
5
Викладіть фольгу на деко і відправте в розігріту до 180-200 градусів духовку на 45-60 хвилин.
6
Видаліть деко з духовки і зніміть фольгу, акуратно розгорніть пакет, щоб не обпектися. Посипте рубаною зеленню і насолоджуйтеся смачним блюдом.