Салат з солоних огірків і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
У період посту часто доводиться переходити на пісні страви. Такий салат відмінно підходить до такої нагоди. Заправити його можна пісним майонезом або рослинним маслом.
Пісне меню передбачає відсутність жирів тваринного походження. Думаю, цю проблему вирішить рослинне масло або пісний майонез для заправки салатів.
- Морква відварна - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Солоні огірки - 4 штуки
- Майонез пісний - 2 чайних ложки
Солоні огірки необхідно витягти з розсолу. Зріжте "попки", нарізати огірки на дрібні шматочки.
Відвареної в мундирі картопля очистіть і наріжте кубиками.
Так само наріжте і відварену моркву.
Подрібніть зелень. З'єднайте картопля, огірки, морква і зелень. Заправте пісним майонезом або олією. Подайте до столу.