Салат з солоних огірків і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
У період посту часто доводиться переходити на пісні страви. Такий салат відмінно підходить до такої нагоди. Заправити його можна пісним майонезом або рослинним маслом.
Опис приготування:
Пісне меню передбачає відсутність жирів тваринного походження. Думаю, цю проблему вирішить рослинне масло або пісний майонез для заправки салатів.
- Морква відварна - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Солоні огірки - 4 штуки
- Майонез пісний - 2 чайних ложки
Солоні огірки необхідно витягти з розсолу. Зріжте"попки" , нарізати огірки на дрібні шматочки.
Відвареної в мундирі картопля очистіть і наріжте кубиками.
Так само наріжте і відварену моркву.
Подрібніть зелень. З'єднайте картопля, огірки, морква і зелень. Заправте пісним майонезом або олією. Подайте до столу.