Рецепт Брізоль з начинкою з солоних огірків фото

Брізоль з начинкою з солоних огірків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Яйця, Огірок, Солоний огірок
Вегетаріанське харчування
На вечерю, Для дітей, На сніданок
Гарячі страви

Страва, яке прийшло до нас з французької кухні. Обов'язково спробуйте приготувати бризоль з начинкою з солоних огірків - ніхто з ваших рідних не зможе встояти перед його смаком!

Фарш:

1. Ми взяли свинячо-яловичий фарш (можна взяти абсолютно будь-який). Солимо, перчим, додаємо цибулю (по бажанню) і улюблені спеції. Далі необхідно розділити його на невеликі кульки. Кульки з зусиллям перекидаємо з руки в руку для того, щоб зайве повітря вийшов і фарш став щільніше.

ЯЄЧНА СУМІШ:

2. Razbivaem 5 яєць. Додаємо трохи молока, оливкового масла, сіль, перець. Збовтуємо до однорідної консистенції.

Приготування:

3. Робочу поверхню (або обробну дошку) застилає харчовою плівкою. Змащуємо її маслом.

4. Викладаємо м'ясної кульку.

5. Зверху застилає ще одним шаром харчової плівки.

6. Розкачуємо кульку качалкою так, щоб вийшов круг. М'ясний млинець повинен вийти середньої товщини.

7. У неглибоку тарілку наливаємо приблизно 1 ополоник яєчної суміші.

8. З млинчика прибираємо верхній шар плівки, акуратно викладаємо його в яєчну суміш і прибираємо вже нижній шар харчової плівки.

9. На розігріту сковороду акуратним і швидким рухом виливаємо яєчну суміш і млинець так, щоб млинець виявився зверху. У нас вийшло не з першого разу, потім ми просто притримували млинець рукою.

10. Обсмажуємо з двох сторін. Потім складаємо навпіл і знову обсмажуємо.

Брізолькі готові, але ми вирішили піти далі і приготувати начинку.

Начинка:

11. Порубати 2 зубчики часнику.

12. В окрему тарілку викласти приблизно 2 ст. L. Майонез, додати туди пропущений через прес часник. Ретельно перемішати.

13. Солоний огірок нарізати соломкою.

14. Коли бризоль охолов, акуратно розгортаємо його і змащуємо майонезно-часниковою сумішшю. Зверху викладаємо солоний огірок.

Смачного!


  • Яйця - 5 штук
  • Фарш м'ясний - 300 грам((50% - свинини, 50% - яловичини))
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка (мелений)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки (або інше рослинне)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Молоко - 50 мілілітрів
Фарш:

1. Ми взяли свинячо-яловичий фарш (можна взяти абсолютно будь-який). Солимо, перчим, додаємо цибулю (по бажанню) і улюблені спеції. Далі необхідно розділити його на невеликі кульки. Кульки з зусиллям перекидаємо з руки в руку для того, щоб зайве повітря вийшов і фарш став щільніше.

ЯЄЧНА СУМІШ:

2. Razbivaem 5 яєць. Додаємо трохи молока, оливкового масла, сіль, перець. Збовтуємо до однорідної консистенції.

Приготування:

3. Робочу поверхню (або обробну дошку) застилає харчовою плівкою. Змащуємо її маслом.

4. Викладаємо м'ясної кульку.

5. Зверху застилає ще одним шаром харчової плівки.

6. Розкачуємо кульку качалкою так, щоб вийшов круг. М'ясний млинець повинен вийти середньої товщини.

7. У неглибоку тарілку наливаємо приблизно 1 ополоник яєчної суміші.

8. З млинчика прибираємо верхній шар плівки, акуратно викладаємо його в яєчну суміш і прибираємо вже нижній шар харчової плівки.

9. На розігріту сковороду акуратним і швидким рухом виливаємо яєчну суміш і млинець так, щоб млинець виявився зверху. У нас вийшло не з першого разу, потім ми просто притримували млинець рукою.

10. Обсмажуємо з двох сторін. Потім складаємо навпіл і знову обсмажуємо.

Брізолькі готові, але ми вирішили піти далі і приготувати начинку.

Начинка:

11. Порубати 2 зубчики часнику.

12. В окрему тарілку викласти приблизно 2 ст. L. Майонез, додати туди пропущений через прес часник. Ретельно перемішати.

13. Солоний огірок нарізати соломкою.

14. Коли бризоль охолов, акуратно розгортаємо його і змащуємо майонезно-часниковою сумішшю. Зверху викладаємо солоний огірок.

Смачного!

Схожі рецепти