Салат з солоних огірків без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування салату з солоних огірків без майонезу. Не можу сказати, що це найпростіший рецепт, але зате на святі навіть ті, хто на дієті, зможуть собі дозволити цей салат!
Розповім вам сьогодні, як приготувати салат з солоних огірків без майонезу. Впевнена, ви такого ще не пробували, а якщо і пробували, то напевно не станете заперечувати, що він дуже і дуже смачний! Хочу відмітити, що смак досить ніжний. Якщо ви любите солоненьке або пряне, рекомендую прямо в сметану додати відповідну спецію, і будемо вам щастя!
- Яловичина відварна - 650 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Кедрові горішки - 50 грам
- Яйця - 5 штук
- Солоні огірки - 5 штук
- Цибуля - 4 штуки
- Горошок консервований - 1 штука(1 середня банку)
- Маслини - 20 штук
- Спеції - За смаком
- Крем - За смаком (для заправки)
- Зелень - За смаком
1. Спочатку важливий підготовчий етап. Яйця і яловичину відварити в окремих каструлях, цибуля подрібнити і обсмажити на олії зі спеціями і шматочками маслин. Готові яйця трьом на тертці і змішуємо з перетертим сиром. Кедрові горішки замочимо в окропі, щоб вони трохи набрякли.
2. Далі важливо застелити глибоку миску поліетиленовою плівкою, салат ми буде потім перевертати. Спочатку викладаємо сирно-яєчний шар, потім промажем його сметаною. Потім - горошок і огірочки.
3. Шар огірків теж смажена сметаною. Поверх нього викладемо шар цибулі і маслин. Поверх цибулі - трохи сиру і яєць, потім шар яловичини. А далі повторюємо всі шари в тій же послідовності, поки не закінчаться інгредієнти. Смажена сметаною і розподілимо горошок рівномірно.
4. Шар горошку змажемо сметаною. Нехай постоїть наш салат 40 хвилин, після чого акуратно перевертаємо наш його і видаляємо плівку.
5. Залишилося тільки прикрасити наше блюдо кедровими горішками і зеленню. Воно готове, приємного вам апетиту!