Салат з солоних огірків
(покроковий рецепт з фото)
Зробити такий салат дуже просто. Він неймовірно ситний, смачний і поживний. Всі інгредієнти відварюю, подрібнюю і заправляю майонезом. Розповім, як приготувати салат з солоних огірків.
Більшість людей не уявляють свят без салату «Олів'є». Це найсмачніший, поживний і традиційний салат. Для його приготування використовую солоні огірочки, можна власного виробництва або покупні. Для салату можна використовувати варену ковбасу або м'ясо.
- Ковбаса - 340 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морквина - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 6 штук
- Консервований горошок - 340 грам
- Солоні огірки - 5 штук
- Шинка - 150 грам
- Свіжий огірок - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Мою картоплю і моркву, потім розміщую їх в каструлю і заливаю холодною водою, відправляю каструлю на вогонь і варю овочі після закипання 40 хвилин.
2. Викладаю овочі в тарілку і остуджують.
3. Очищаю морква і картоплю, відварюю яйця. Нарізаю все овочі, ковбасу і яйця дрібним кубиком. Цибуля обдати окропом, щоб позбутися від гіркоти, горошок викладаю в тарілку.
4. Всі інгредієнти розміщую в миску, за смаком солю і перемішую.
5. Заправляю салат майонезом (якщо готую заздалегідь, то кількість майонезу подвоюю, щоб салат їм просочився).
6. Наполягаю салат близько двох годин, а затем подаю к столу.