Салат з рисовою локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Салат з рисовою локшиною - дуже красивий, смачний і апетитний вегетаріанський салат з обсмаженими баклажанами, чорними оливками, болгарським перцем і адигейським сиром.
Салат з рисовою локшиною радує своїм гармонійним смаком і зовнішнім виглядом. Я часто готую такий салат, іноді замінюючи деякі інгредієнти. Однак саме з цих інгредієнтів, які вказані в даному рецепті, салат з локшиною
Виходить смачніше всього!
- Рисова локшина - 80 грам(1/3 упаковки)
- Баклажан - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Листя салату - 1/2 штуки (горщика)
- Маслини без кісточок - 150 грам
- Огірок - 2-4 штук
- Асафетида - 0, 3 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія, сіль - - За смаком
- Соєвий соус - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування салату з рисовою локшиною.
Баклажан, перець, салат, огірок нарізати красивою соломкою. Маслини порізати навпіл.
У сковорідці розігріваємо олію. Обсмажуємо в ньому спеції, потім додаємо нарізану соломкою баклажан. Гарненько солимо, помішуючи, смажимо під закритою кришкою до повної готовності.
Поки смажаться баклажани, зваримо рисову локшину за інструкцією. Для цього замочимо локшину у воді на 10 хвилин, далі кинемо її в киплячу воду на 3 хвилини, а потім гарненько промиємо в холодній воді.
З усіх інгредієнтів зберемо салат і приготуємо заправку. Для цього змішаємо рослинне масло, лимонний сік і цукор, а також можна додати трохи соєвого соусу. Салат розкладемо по тарілочках і заправимо.
Салат можна подавати як теплим, так і охолодженим. Смачного!