Рецепт Салат з горбушей відвареної фото

Салат з горбушей відвареної
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей салат не тільки дуже смачний, але ще і неймовірно корисний. Для всіх любителів риби пропоную класичний рецепт салату з горбушей відвареної.

Опис приготування:

Цікавий салат з приголомшливим пікантним смаком. Відварна риба ідеально поєднується з тертим яблуком і овочами. В результаті салат виходить ніжний і неймовірно смачний!

  • Горбуші - 1 штука
  • Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
  • Морква відварна - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Салат листовий - 3 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
салат з горбушей відвареної - фото крок 1
1. Класичний рецепт салату з горбушей відвареної має на увазі собою основу з відвареної риби. Краще брати горбушу, але у мене було філе.
салат з горбушей відвареної - фото крок 2
2. Наріжте кубиками огірки, моркву і картоплю. На великій тертці натріть яблуко або поріжте дрібною соломкою. Листя салату також подрібніть.
салат з горбушей відвареної - фото крок 3
3. Сир також краще натерти на середню терку. Його залиште для прикраси.
салат з горбушей відвареної - фото крок 4
4. Змішайте всі інгредієнти і заправте майонезом. Можете спробувати використовувати і сметану - багатьом така заправка подобається більше. Я змішувала всі продукти, але можна зробити салат і шарами.

Схожі рецепти