Салат з горбушей відвареної
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей салат не тільки дуже смачний, але ще і неймовірно корисний. Для всіх любителів риби пропоную класичний рецепт салату з горбушей відвареної.
Опис приготування:
Цікавий салат з приголомшливим пікантним смаком. Відварна риба ідеально поєднується з тертим яблуком і овочами. В результаті салат виходить ніжний і неймовірно смачний!
- Горбуші - 1 штука
- Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
- Морква відварна - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Салат листовий - 3 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
1. Класичний рецепт салату з горбушей відвареної має на увазі собою основу з відвареної риби. Краще брати горбушу, але у мене було філе.
2. Наріжте кубиками огірки, моркву і картоплю. На великій тертці натріть яблуко або поріжте дрібною соломкою. Листя салату також подрібніть.
3. Сир також краще натерти на середню терку. Його залиште для прикраси.
4. Змішайте всі інгредієнти і заправте майонезом. Можете спробувати використовувати і сметану - багатьом така заправка подобається більше. Я змішувала всі продукти, але можна зробити салат і шарами.