Салат з відвареної печінки
(покроковий рецепт з фото)
Корисно і смачно - це про салаті з відвареної печінки в домашніх умовах. Готується швидко і відрізняється неповторним смаком. Хороший варіант для святкового столу.
Для різноманітності такий салат підійде найкращим чином. Спробуйте приготувати його для ваших гостей, але будьте впевнені, що вони вживають субпродукти. У смаку представленого салату можете не сумніватися!
- Печінка яловича або свиняча - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця варені - 4 штуки
- Огірки мариновані - 4 штуки
- Майонз - 150 грам
- Зелень - 20 грам
1. Попереду торжество або звичайний сімейний святкову вечерю, а ви хочете здивувати своїх гостей, спробуйте приготувати салат з відвареної печінки в домашніх умовах. Гарантую, що його оцінять по достоїнству, оскільки салат простий і неймовірно смачний. Відваріть печінку і зніміть з неї шкірку. Краще брати яловичу печінку. Натріть її після охолодження на тертці і викладіть першим шаром на блюдо.
2. Замаринуйте цибулю і відправте його до печінки. Зверху посипте тертим яйцем. Не забувайте кожен шар промащувати майонезом.
3. 3. Яйця також можна дрібно нарізати або зовсім потерти на дрібну тертку. Крім цього, цибуля можна використовувати зелений, тоді його не доведеться марнувати, але і в маринаді своя "родзинка" .
4. Огірки краще брати мариновані в оцті - для цього салату вони підходять найкраще. Наріжте їх соломкою і викладіть зверху.
5. Потім "закрийте" все білками. Салат можна робити і не шарами - а перемішавши всі інгредієнти. В такому випадку, наріжте все дрібними кубиками і перемішайте.