Салат «Венеціанська ніч»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати щось новеньке і незвичайне на святковий стіл, салат "венеціанська ніч" стане відмінним варіантом. Його назва обумовлює присутність чорносливу в салаті.
Пропоную, подивитися, як приготувати салат "венеціанська ніч", оскільки він легкий і в той же час ситний. За класичним рецептом у нього не входить сир, але його можна додати, тим самим не просто разнообразив салат, але зробити його більш пікантним. Куряче філе відмінно поєднується з волоськими горіхами, чорносливом і огірками.
- Куряче філе - 1 штук
- Огірок - 1 штук
- Яйця - 2-3 штук
- Горіхи волоські - 4-6 штук
- Кріп - 10 грам
- Майонез - 200 грам
1. Це дивно легкий, але смачний салат, який називають "венеціанська ніч" . Таку назву салат отримав через чорносливу, який приголомшливо грає на контрасті з огірками і яйцями.
2. Відварюємо куряче філе до готовності, а тим часом очищаємо і нарізаємо огірок, горіхи і відварюємо яйця.
3. Готове і тепле куряче філе нарізаємо на дрібні частини.
4. Я готувала такий салат в цей раз просто на вечерю, тому взяла велику тарілку і форму для салатів. У неї ми будемо викладати салат.
5. Викладаємо першим шаром курку, потім чорнослив, потім горіхи, потім яйця і знову огірок. Верх посипаємо подрібненим кропом і не забуваємо всі верстви промащувати майонезом. Послідовність можна змінити, також можна додати твердий сир, він додасть ще більшої пікантності салату.