Рецепт Салат «Венеціанська серенада» фото

Салат «Венеціанська серенада»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Птах, Фрукти, Капуста, Курка, Куряче філе, Ананас
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження, Ювілей
Салати

Зовсім не обов'язково купувати квиток в Італію, Щоб дізнатися, як приготувати салат "венеціанська серенада" . Така закуска урізноманітнює будь святкове меню. Вдале поєднання продуктів і яскравий смак!

Абсолютно чудовий салат з курячого філе з ананасами, чорносливом і капустою. Просте і вдале поєднання інгредієнтів для святкової закуски. Якщо ви раптом не вживаєте майонез, заправляйте салат оливковою олією. Хай щастить!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Капуста - 150 грам
  • Чорнослив - 100 грам (без кісточок)
  • Ананас консервований - 8 штук (шайбочки)
  • Майонез - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
салат
Попередньо замочіть чорнослив в теплій воді на 30 хвилин. Тим часом відваріть філе курки.
салат
Відварене куряче філе нарізаємо смужками.
салат
Капусту шаткуємо і обминали руками, щоб пом'якшала.
салат
Тонкими смужками нарізаємо огірок.
салат
Зливаємо рідину з чорносливу, обсушуємо його і нарізаємо дрібними шматочками. Ананаси ріжемо кубиками. З'єднуємо в салатниці: чорнослив, ананас, огірок, куряче філе, капусту. Заправляємо салат майонезом і перемішуємо. Якщо потрібно, солимо і перчимо. Смачного!

Схожі рецепти