Рецепт Салат «Венеціанська серенада» фото

Салат «Венеціанська серенада»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Фрукти , Капуста , Курка , Куряче філе , Ананас
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Ювілей
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Зовсім не обов'язково купувати квиток в Італію, Щоб дізнатися, як приготувати салат"Венеціанська серенада" . Така закуска урізноманітнює будь святкове меню. Вдале поєднання продуктів і яскравий смак!

Опис приготування:

Абсолютно чудовий салат з курячого філе з ананасами, чорносливом і капустою. Просте і вдале поєднання інгредієнтів для святкової закуски. Якщо ви раптом не вживаєте майонез, заправляйте салат оливковою олією. Хай щастить!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Капуста - 150 грам
  • Чорнослив - 100 грам (без кісточок)
  • Ананас консервований - 8 штук (шайбочки)
  • Майонез - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
салат
Попередньо замочіть чорнослив в теплій воді на 30 хвилин. Тим часом відваріть філе курки.
салат
Відварене куряче філе нарізаємо смужками.
салат
Капусту шаткуємо і обминали руками, щоб пом'якшала.
салат
Тонкими смужками нарізаємо огірок.
салат
Зливаємо рідину з чорносливу, обсушуємо його і нарізаємо дрібними шматочками. Ананаси ріжемо кубиками. З'єднуємо в салатниці: чорнослив, ананас, огірок, куряче філе, капусту. Заправляємо салат майонезом і перемішуємо. Якщо потрібно, солимо і перчимо. Смачного!

Схожі рецепти