Салат «Венеціанська серенада»
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім не обов'язково купувати квиток в Італію, Щоб дізнатися, як приготувати салат "венеціанська серенада" . Така закуска урізноманітнює будь святкове меню. Вдале поєднання продуктів і яскравий смак!
Абсолютно чудовий салат з курячого філе з ананасами, чорносливом і капустою. Просте і вдале поєднання інгредієнтів для святкової закуски. Якщо ви раптом не вживаєте майонез, заправляйте салат оливковою олією. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам
- Огірок - 1 штука
- Капуста - 150 грам
- Чорнослив - 100 грам (без кісточок)
- Ананас консервований - 8 штук (шайбочки)
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Попередньо замочіть чорнослив в теплій воді на 30 хвилин. Тим часом відваріть філе курки.
Відварене куряче філе нарізаємо смужками.
Капусту шаткуємо і обминали руками, щоб пом'якшала.
Тонкими смужками нарізаємо огірок.
Зливаємо рідину з чорносливу, обсушуємо його і нарізаємо дрібними шматочками. Ананаси ріжемо кубиками. З'єднуємо в салатниці: чорнослив, ананас, огірок, куряче філе, капусту. Заправляємо салат майонезом і перемішуємо. Якщо потрібно, солимо і перчимо. Смачного!