Рецепт Торт «нічна серенада» фото

Торт «нічна серенада»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло
Низькокалорійні
На полуденок, На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Красива назва страви як би зобов'язує, що саме страва повинна бути не гірше. Воно повинно виглядати відповідно і на смак бути прекрасним. Саме такий рецепт я і покажу. Дивіться і записуйте!

Як приготувати торт "нічна серенада", описано нижче. Не зрозуміло, чому його так назвали, але головне, що випічка виходить цікава і смачна. Крем на основі манки, рясно змазує коржі, робить десерт більш м'яким. Таке солодке навіть можна давати дітям в невеликих кількостях, не боячись наслідків.

  • Вершкове масло - 300 грам
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Цукор - 2 склянки
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Мед - 1, 5 Ст. Ложки
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
торт
Соду погасите оцтом. Змішайте її зі склянкою цукру, яйцем, 50 г масла і медом в каструлі. Доведіть масу до єдиної консистенції на вогні, помішуючи. Потім всипте борошно, замішайте тісто і залиште його на годину в холодильнику.
торт
Через цей час тісто розділіть на 3 частини. Кожну розкачати в круглий пласт. Випікайте коржі 6 хвилин в духовці при 180 градусах. Потім дайте їм охолонути.
торт
Зробіть крем. Зваріть манку на молоці до готовності, остудіть кашу, щоб не утворилася плівка. В іншому посуді змішайте розтоплене масло з цукром. А потім з'єднайте обидві суміші.
торт
Добре перемішавши крем, промажьте їм все коржі, укладаючи один на інший. Також змастіть боки.
торт
Торт прикрасьте по своєму бажанню, наприклад, натріть шоколад і розкладіть фрукти. Залиште його для просочення на ніч в холодильнику. Приємного чаювання!

Схожі рецепти