Рецепт Торт «нічна серенада» фото

Торт «нічна серенада»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Низькокалорійні
На полуденок , На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Красива назва страви як би зобов'язує, що саме страва повинна бути не гірше. Воно повинно виглядати відповідно і на смак бути прекрасним. Саме такий рецепт я і покажу. Дивіться і записуйте!

Опис приготування:

Як приготувати торт"Нічна серенада" , описано нижче. Не зрозуміло, чому його так назвали, але головне, що випічка виходить цікава і смачна. Крем на основі манки, рясно змазує коржі, робить десерт більш м'яким. Таке солодке навіть можна давати дітям в невеликих кількостях, не боячись наслідків.

  • Вершкове масло - 300 грам
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Цукор - 2 склянки
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Мед - 1, 5 Ст. Ложки
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
торт
Соду погасите оцтом. Змішайте її зі склянкою цукру, яйцем, 50 г масла і медом в каструлі. Доведіть масу до єдиної консистенції на вогні, помішуючи. Потім всипте борошно, замішайте тісто і залиште його на годину в холодильнику.
торт
Через цей час тісто розділіть на 3 частини. Кожну розкачати в круглий пласт. Випікайте коржі 6 хвилин в духовці при 180 градусах. Потім дайте їм охолонути.
торт
Зробіть крем. Зваріть манку на молоці до готовності, остудіть кашу, щоб не утворилася плівка. В іншому посуді змішайте розтоплене масло з цукром. А потім з'єднайте обидві суміші.
торт
Добре перемішавши крем, промажьте їм все коржі, укладаючи один на інший. Також змастіть боки.
торт
Торт прикрасьте по своєму бажанню, наприклад, натріть шоколад і розкладіть фрукти. Залиште його для просочення на ніч в холодильнику. Приємного чаювання!

Схожі рецепти