Рецепт Салат «Новорічна ніч» з оселедцем фото

Салат «Новорічна ніч» з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Святковий обід , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На перший погляд поєднання представлених інгредієнтів може здатися незвичайним, але смак готового салату вразить смакові рецептори будь-якого гурмана. Пропоную салат"Новорічна ніч" з оселедцем.

Опис приготування:

Салат"Новорічна ніч" з оселедцем з легкістю стане основним конкурентом навіть основних страв. Всі інгредієнти підібрані ідеально, незважаючи на їх велику кількість. Відразу може здатися, що інгредієнтів занадто багато і вони не поєднуються між собою, але вже після першої спроби спробувати салат ви назавжди в нього закохаєтесь!

  • Солоний оселедець - 2 штуки (філе)
  • Картопля - 2-4 штук
  • Буряк - 1-2 штуки
  • Морква - 1-2 штуки
  • Огірки - 1-2 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Яйця - 2-3 штук (курячі)
  • Яйця - 6 штук (перепелині)
  • Журавлина - 2-3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Майонез - 300 грам
салат
1. До майбутнього столу цей салат Новорічна ніч з оселедцем стане ідеальним рішенням. Якщо його не прикрашати в новорічній тематиці, то можна приготувати з будь-якого приводу і торжества. Для початку потрібно відварити картоплю, морква і яйця. Курячі яйця увійдуть в салат, а перепелиними ми прикрасимо його.
салат
2. Наріжте цибулю півкільцями і замаринуйте його в оцті (цукор, сіль і спеції додайте за смаком). Тим часом наріжте оселедець.
салат
3. Я беру вже готове філе і нарізаю його кубиками.
салат
4. Викладати всі інгредієнти потрібно в певному прядки. Першим шаром у нас буде оселедець.
салат
5. Не забувайте кожен шар промащувати майонезом. На оселедець ми викладаємо мариновану цибулю.
салат
6. Наступний шар у нас - солоні огірки. Вони додатково разом з майонезом просочать цибулю і зроблять його ще більш смачним і ароматним.
салат
7. Потім у нас йде шар відвареної моркви. Все відварені овочі потрібно натирати на середню терку.
салат
8. Потім йде шар яблук, а вже після - шар сиру. Шар сиру потрібно просочити більше майонезом (як і шар картоплі, оскільки ці продукти"втягують" більше майонезу).
салат
9. Потім закриваємо шаром картоплі і знову промазуємо майонезом. Тепер залишилася справа за малим - оформлення.
салат
10. Для прикраси нам знадобиться нашаткована дрібно зелень.
салат
11. А також яйця і моркву, нарізана соломкою (теж відварна).
салат
12. Яйця розрізаємо навпіл і викладаємо жовтком вниз, зверху викладаємо моркву в вигляді циферблата і прикрашаємо все зеленню.

Схожі рецепти