Рецепт Салат «Новорічна ніч» з оселедцем фото

Салат «Новорічна ніч» з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, Святковий обід, Новий рік
Салати

На перший погляд поєднання представлених інгредієнтів може здатися незвичайним, але смак готового салату вразить смакові рецептори будь-якого гурмана. Пропоную салат "новорічна ніч" з оселедцем.

Салат "новорічна ніч" з оселедцем з легкістю стане основним конкурентом навіть основних страв. Всі інгредієнти підібрані ідеально, незважаючи на їх велику кількість. Відразу може здатися, що інгредієнтів занадто багато і вони не поєднуються між собою, але вже після першої спроби спробувати салат ви назавжди в нього закохаєтесь!

  • Солоний оселедець - 2 штуки (філе)
  • Картопля - 2-4 штук
  • Буряк - 1-2 штуки
  • Морква - 1-2 штуки
  • Огірки - 1-2 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Яйця - 2-3 штук (курячі)
  • Яйця - 6 штук (перепелині)
  • Журавлина - 2-3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Майонез - 300 грам
салат
1. До майбутнього столу цей салат Новорічна ніч з оселедцем стане ідеальним рішенням. Якщо його не прикрашати в новорічній тематиці, то можна приготувати з будь-якого приводу і торжества. Для початку потрібно відварити картоплю, морква і яйця. Курячі яйця увійдуть в салат, а перепелиними ми прикрасимо його.
салат
2. Наріжте цибулю півкільцями і замаринуйте його в оцті (цукор, сіль і спеції додайте за смаком). Тим часом наріжте оселедець.
салат
3. Я беру вже готове філе і нарізаю його кубиками.
салат
4. Викладати всі інгредієнти потрібно в певному прядки. Першим шаром у нас буде оселедець.
салат
5. Не забувайте кожен шар промащувати майонезом. На оселедець ми викладаємо мариновану цибулю.
салат
6. Наступний шар у нас - солоні огірки. Вони додатково разом з майонезом просочать цибулю і зроблять його ще більш смачним і ароматним.
салат
7. Потім у нас йде шар відвареної моркви. Все відварені овочі потрібно натирати на середню терку.
салат
8. Потім йде шар яблук, а вже після - шар сиру. Шар сиру потрібно просочити більше майонезом (як і шар картоплі, оскільки ці продукти "втягують" більше майонезу).
салат
9. Потім закриваємо шаром картоплі і знову промазуємо майонезом. Тепер залишилася справа за малим - оформлення.
салат
10. Для прикраси нам знадобиться нашаткована дрібно зелень.
салат
11. А також яйця і моркву, нарізана соломкою (теж відварна).
салат
12. Яйця розрізаємо навпіл і викладаємо жовтком вниз, зверху викладаємо моркву в вигляді циферблата і прикрашаємо все зеленню.

Схожі рецепти