Рецепт Салат «ніч» фото

Салат «ніч»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Капуста , Бобові , Горох , Консервований горошок
Дієтичне харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вашій увазі смачний і досить простий у приготуванні салат"Ніч" .

Опис приготування:

1. Рецепт приготування салату"Ніч" надзвичайно простий. Для початку необхідно поставити варити яйця.

2. Тим часом розібрати копчену курку і нарізати невеликими кубиками.

3. Часник очистити і натерти на тертці або видавити через прес.

4. Змішати сметану з часником. При бажанні також можна додати трохи чорного меленого перцю.

5. В окремій ємності з'єднати нарізану курку і невелика кількість сметани. Ретельно перемішати і викласти на дно салатник.

6. Мариновані гриби відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Цілі грибочки краще нарізати невеликими скибочками. Викласти зверху курки.

7. Зварені круто яйця остудити і почистити. Акуратно відокремити білок від жовтка і натерти на дрібній тертці окремо.

8. Білки викласти в салатник, зверху заправивши сметаною до смаку.

9. Сир натерти на середній тертці і відправити в салатник. За бажанням змастити сметаною.

10. Останніми викласти жовтки.

11. Свіжу зелень вимити і просушити. Дрібно нарізати і присипати зверху.

Ось такий простий і легкий у приготуванні салат"Ніч" в домашніх умовах готовий.

  • Копчена курка - 300 грам
  • Мариновані гриби - 200 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Сир - 150 грам
  • Крем - 100-150 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Свіжа зелень - 10 грам
1. Рецепт приготування салату"Ніч" надзвичайно простий. Для початку необхідно поставити варити яйця.

2. Тим часом розібрати копчену курку і нарізати невеликими кубиками.

3. Часник очистити і натерти на тертці або видавити через прес.

4. Змішати сметану з часником. При бажанні також можна додати трохи чорного меленого перцю.

5. В окремій ємності з'єднати нарізану курку і невелика кількість сметани. Ретельно перемішати і викласти на дно салатник.

6. Мариновані гриби відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Цілі грибочки краще нарізати невеликими скибочками. Викласти зверху курки.

7. Зварені круто яйця остудити і почистити. Акуратно відокремити білок від жовтка і натерти на дрібній тертці окремо.

8. Білки викласти в салатник, зверху заправивши сметаною до смаку.

9. Сир натерти на середній тертці і відправити в салатник. За бажанням змастити сметаною.

10. Останніми викласти жовтки.

11. Свіжу зелень вимити і просушити. Дрібно нарізати і присипати зверху.

Ось такий простий і легкий у приготуванні салат"Ніч" в домашніх умовах готовий.

Схожі рецепти