Салат «НЛО»
(покроковий рецепт з фото)
Одного разу в соцмережах побачила рекламу паблік з незрозумілим салатом. Вирішила почитати, що туди входить. Назва зіграло свою роль. Салат виявився знайомим, але виконаний незвично. Рекомендую спробувати!
Нашинкуйтекапусту, додайте до неї балик, оливки і горошок. Заправте салат сметаною і додайте улюблені спеції і зелень. Акуратно викладіть навколо склянки салат (щоб в центрі був порожній коло). Подавайте до столу!
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Горошок консервований - 100 грам
- Рибна копчення варено - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Оливки або маслини - За смаком
- Зелень - За смаком
Капусту білокачанну наріжте тонкою соломкою.
Капусту посипте сіллю і цукром за смаком. Додайте перчик. Пам'ятайте капусту руками.
Подрібніть варено-копчений балик і додайте його до капусти.
Подрібніть варено-копчений балик і додайте його до капусти.
Додайте зелений горошок консервований, оливки. Заправте салат сметаною. Відкоректуйте смак спеціями.
Додайте в салат зелень і перемішайте.
Візьміть велику тарілку. Встановіть в центрі неї склянку. Навколо склянки покладіть салат. Утрамбуйте. Вийміть стакан. Салат прийме форму літаючої тарілки (або кільця).
Візьміть велику тарілку. Встановіть в центрі неї склянку. Навколо склянки покладіть салат. Утрамбуйте. Вийміть стакан. Салат прийме форму літаючої тарілки (або кільця).
Подавайте салат до столу охолодженим.