Салат із зеленою квасолею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат до непристойності простий, але від цього не менш смачний і корисний! Його можна легко і швидко приготувати, якщо гості вже на порозі або якщо до вечері захотілося трохи овочів. Дуже смачно!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати салат із зеленою квасолею і яйцем: відмінний і дуже легкий салат, який можна трохи змінити, додавши інші інгредієнти, наприклад, морепродукти або м'ясо курки. Ви також можете додати трохи спецій, наприклад, прованські трави або базилік, щоб надати більш насичений аромат. Соус приготувати дуже легко, виходить він досить густим по консистенції і робить салат більш поживним і ситним. Рекомендую вам приготувати цей салат, не пошкодуєте!
- Яйце - 1 штука
- Квасоля зелена стручкова - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Кріп - 10 грам
- Часник - 5 грам
- Сіль - За смаком
- Гострий перець - За смаком
- Жовток - 1 штука
- Французька гірчиця - 20 грам
- Оливкова олія - 15 грам
1. Приготуйте заправку. Для цього змішайте жовток, сіль, перець, французьку гірчицю і трохи оливкового масла. За допомогою міксера збийте соус (3-5 хвилин).
2. На середньому вогні розтопіть вершкове масло і обсмажте квасоля. Додати сіль й, додайте подрібнений часник, поперчіть. Можна додати спеції. Через 2 хвилини квасоля буде готова.
3. Дайте квасолі охолонути до кімнатної температури, висипте її в миску і додайте до неї нарізане великими шматочками відварене яйце. Туди ж додайте трохи дрібно нарізаного кропу.
4. Додайте заправку і перемішайте салат. Викладіть на блюдо і прикрасьте соусом, оливками і цибулею. Смачного!