Салат «горошок»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "горошок" відмінно підходить для рядового буденного обіду або вечері. Він ситний, не вимагає багато часу та інгредієнтів. Простий у приготуванні.
Для приготування цього салату вам буде потрібно 30 хвилин свого особистого часу. А можливо, навіть менше. Яйця в круту варяться 10 хвилин. Овочі, якщо ви їх поріже на частини, теж варитися будуть не довше 15 хвилин. Потім наріжте овочі ще гарячими, розкладіть на обробній дошці, так вони швидше охолонуть. І доступ до салату. Змішати всі інгредієнти - справа хвилинне. Так що пропоную вам покроковий рецепт салату "горошок" з фото.
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Картопля - 3 штуки (зваріть заздалегідь.)
- Варена ковбаса - 100-150 грам
- Консервований зелений горошок - 100 грам
- Морква - 2 штуки (зваріть заздалегідь.)
- Солоні огірки - 3-4 штук
- Солоні огірки - 3-4 штук
- Яйця - 2 штуки (зваріть заздалегідь.)
Отже, насамперед варите картоплю, морква і яйця. Щоб овочі зварилися швидко, розріжте їх не частини. Яйця варіть в круту.
Наріжте всі овочі і ковбасу. Викладіть в салатницю зелений горошок.
Додайте майонез і перемішайте салат. Варені яйця натріть на тертці і посипте їх поверх салату.
Посолити салат. Поставте в холодильник. Перемішайте терті яйця з іншими інгредієнтами салату тільки перед подачею.