Тушкований горошок
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 17 хв.
Якщо ви хочете приготувати ніжний, соковитий овочевий гарнір, який може використовуватися в якості основного блюда, обов'язково затримайтеся на сторінці із запропонованим рецептом.
Опис приготування:
Блюдо дуже просте, буджетное, але від цього не менш смачне або корисне. Може стати прекрасним легким гарніром або навіть основною стравою. Тушу я горошок в сметані, вона дарує йому неповторний ніжний смак. Розповім і покажу, як приготувати тушкований горошок.
- Горошок - 850 грам (свіжий або заморожений)
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 400 грам
- Крем - 0, 5 L
- Рослинна олія - За смаком
- Спеції - За смаком
Горошок проваріть протягом пари хвилин в киплячій воді.
Обсмажте цибулю на рослинній олії.
Обсмажте моркву в окремій сковороді, використовуючи масло.
Додайте горошок до інших овочів, гарненько перемішайте і залийте все сметаною. Тушіте 5 хвилин під кришкою, а потім ще пару хвилин без кришки. Готово!