Рецепт Тушкований горошок фото

Тушкований горошок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 17 хв.

Якщо ви хочете приготувати ніжний, соковитий овочевий гарнір, який може використовуватися в якості основного блюда, обов'язково затримайтеся на сторінці із запропонованим рецептом.

Опис приготування:

Блюдо дуже просте, буджетное, але від цього не менш смачне або корисне. Може стати прекрасним легким гарніром або навіть основною стравою. Тушу я горошок в сметані, вона дарує йому неповторний ніжний смак. Розповім і покажу, як приготувати тушкований горошок.

  • Горошок - 850 грам (свіжий або заморожений)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 400 грам
  • Крем - 0, 5 L
  • Рослинна олія - За смаком
  • Спеції - За смаком
тушкований горошок - фото крок 1
Горошок проваріть протягом пари хвилин в киплячій воді.
тушкований горошок - фото крок 2
Обсмажте цибулю на рослинній олії.
тушкований горошок - фото крок 3
Обсмажте моркву в окремій сковороді, використовуючи масло.
тушкований горошок - фото крок 4
Додайте горошок до інших овочів, гарненько перемішайте і залийте все сметаною. Тушіте 5 хвилин під кришкою, а потім ще пару хвилин без кришки. Готово!

Схожі рецепти