Тушкований горошок
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати ніжний, соковитий овочевий гарнір, який може використовуватися в якості основного блюда, обов'язково затримайтеся на сторінці із запропонованим рецептом.
Блюдо дуже просте, буджетное, але від цього не менш смачне або корисне. Може стати прекрасним легким гарніром або навіть основною стравою. Тушу я горошок в сметані, вона дарує йому неповторний ніжний смак. Розповім і покажу, як приготувати тушкований горошок.
- Горошок - 850 грам (свіжий або заморожений)
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 400 грам
- Крем - 0, 5 L
- Рослинна олія - За смаком
- Спеції - За смаком
Горошок проваріть протягом пари хвилин в киплячій воді.
Обсмажте цибулю на рослинній олії.
Обсмажте моркву в окремій сковороді, використовуючи масло.
Додайте горошок до інших овочів, гарненько перемішайте і залийте все сметаною. Тушіте 5 хвилин під кришкою, а потім ще пару хвилин без кришки. Готово!