Рецепт Тушкований горошок фото

Тушкований горошок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Бобові, Горох
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Якщо ви хочете приготувати ніжний, соковитий овочевий гарнір, який може використовуватися в якості основного блюда, обов'язково затримайтеся на сторінці із запропонованим рецептом.

Блюдо дуже просте, буджетное, але від цього не менш смачне або корисне. Може стати прекрасним легким гарніром або навіть основною стравою. Тушу я горошок в сметані, вона дарує йому неповторний ніжний смак. Розповім і покажу, як приготувати тушкований горошок.

  • Горошок - 850 грам (свіжий або заморожений)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 400 грам
  • Крем - 0, 5 L
  • Рослинна олія - За смаком
  • Спеції - За смаком
тушкований горошок - фото крок 1
Горошок проваріть протягом пари хвилин в киплячій воді.
тушкований горошок - фото крок 2
Обсмажте цибулю на рослинній олії.
тушкований горошок - фото крок 3
Обсмажте моркву в окремій сковороді, використовуючи масло.
тушкований горошок - фото крок 4
Додайте горошок до інших овочів, гарненько перемішайте і залийте все сметаною. Тушіте 5 хвилин під кришкою, а потім ще пару хвилин без кришки. Готово!

Схожі рецепти