Рецепт Рулетики зі свіжого бекону фото

Рулетики зі свіжого бекону
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 5
Час приготування: 5 хв.

Рулетики зі свіжого бекону - оригінальна закуска, яка добре розійдеться як за буденної трапезою, так і за святковим столом. Всього три простих інгредієнта - і класні рулетики готові.

Опис приготування:

До вашої уваги - рецепт дуже простий у приготуванні, але смачною і оригінальною закуски, яка готується всього з трьох інгредієнтів - бекону, сиру і яйця. Взагалі, рецепт базовий, при бажанні ви можете змінювати його, вносити коригування в залежності від наявних інгредієнтів. Наприклад, можна використовувати не вершковий, а тертий сир. Яйця можна смажити як яєчню, а можна - як омлет. Словом, експериментуйте зі смаковими комбінаціями і знаходите ті, які сподобаються вам найбільше.

Хай щастить!

  • Бекон - 10 скибочок
  • Вершковий сир - 100 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
рулетики зі свіжого бекону - фото крок 1
Беремо скибочку бекону.
рулетики зі свіжого бекону - фото крок 2
Акуратно змащуємо його вершковим сиром з одного боку.
рулетики зі свіжого бекону - фото крок 3
Зверху викладаємо скибочку обсмаженого яйця (або омлет).
рулетики зі свіжого бекону - фото крок 4
Загортаємо в рулетик.
рулетики зі свіжого бекону - фото крок 5
Рулетики зі свіжого бекону готові.

Схожі рецепти