Рецепт Рулетики з скумбрії в гірчичному соусі фото

Рулетики з скумбрії в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Пікантні апетитні рулетики можуть бути як закускою, так і основною стравою. До того ж вони гарні як гарячими, так і холодними. А приготувати їх зовсім нескладно!

Такі рулетики можна зробити з будь-якої малокостістой жирної риби. Виходить смачно, ароматно і апетитно! обов'язково спробуйте.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Гірчиця зернова - 3 чайних ложки
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Жовток - 1 штука
  • Цукрова пудра - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - За смаком
рулетики з скумбрії в гірчичному соусі - фото крок 1
Скумбрію обробити на філе без шкіри. Додати сіль, поперчіть і збризніть ложечкою лимонного соку.
рулетики з скумбрії в гірчичному соусі - фото крок 2
Цибуля (половинку) і петрушку дрібно порубати. Змастіть філе двома чайними ложечками зерновий гірчицею і посипте рубаним луком з петрушкою.
рулетики з скумбрії в гірчичному соусі - фото крок 3
Поверніть філе рулетиками і закріпіть зубочистками. Викладіть рулетики у форму на кільця цибулі, нарізані з другої половини цибулини.
рулетики з скумбрії в гірчичному соусі - фото крок 4
Для соусу жовток розітріть з лимонним соком, дрібкою солі і цукрової пудри. Додайте другу ложечку гірчицю, перемішайте. Збийте вінчиком, потроху підливаючи масло.
рулетики з скумбрії в гірчичному соусі - фото крок 5
Полийте рулетики соусом і запечіть в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яної скоринки, хвилин 15. Дайте постояти у вимкненій духовці ще 10 хвилин.
рулетики з скумбрії в гірчичному соусі - фото крок 6
Подавайте зі свіжими огірочками під келих білого вина.

Схожі рецепти