Рулетики з скумбрії в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пікантні апетитні рулетики можуть бути як закускою, так і основною стравою. До того ж вони гарні як гарячими, так і холодними. А приготувати їх зовсім нескладно!
Такі рулетики можна зробити з будь-якої малокостістой жирної риби. Виходить смачно, ароматно і апетитно! обов'язково спробуйте.
- Скумбрія - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - 1/2 пучка
- Гірчиця зернова - 3 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Жовток - 1 штука
- Цукрова пудра - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
Скумбрію обробити на філе без шкіри. Додати сіль, поперчіть і збризніть ложечкою лимонного соку.
Цибуля (половинку) і петрушку дрібно порубати. Змастіть філе двома чайними ложечками зерновий гірчицею і посипте рубаним луком з петрушкою.
Поверніть філе рулетиками і закріпіть зубочистками. Викладіть рулетики у форму на кільця цибулі, нарізані з другої половини цибулини.
Для соусу жовток розітріть з лимонним соком, дрібкою солі і цукрової пудри. Додайте другу ложечку гірчицю, перемішайте. Збийте вінчиком, потроху підливаючи масло.
Полийте рулетики соусом і запечіть в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яної скоринки, хвилин 15. Дайте постояти у вимкненій духовці ще 10 хвилин.
Подавайте зі свіжими огірочками під келих білого вина.