Рулетики з квасолі в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Проста, але дуже оригінальна закуска перед вами. Якщо вам подобаються цікаві ідеї з мінімумом турбот, беріть на замітку цей класний варіант, як приготувати рулетики з квасолі в беконі.
Зверніть увагу, що кількість необхідних інгредієнтів і часу мінімальне. Така закуска відмінно доповнить ваш святковий стіл, а також врятує в ситуаціях, коли гості вже на порозі. Перед подачею рулетики можна доповнити улюбленим соусом, наприклад, але і без нього вони дуже соковиті і смачні. Спробуйте обов'язково!
- Стручковая фасоль - 250 грам (приблизно)
- Бекон - 15 скибочок
- Коричневий цукор - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 100 грам
1. Квасоля вимийте і як слід обсушити.
2. Візьміть 4-5 штук і акуратно загорніть в смужку бекону.
3. Закріпіть зубочисткою.
4. Викладіть рулетики на деко, застелений фольгою або пергаментом для випічки.
5. Розтопити вершкове масло з коричневим цукром і полийте рулетики зверху.
6. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20, поки бекон не підрум'яниться. Відразу ж подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!