Рулет з лаваша з салатом
(покроковий рецепт з фото)
Як ситної домашньої закуски рекомендую приготувати рулет з лаваша з салатом, морквою і курячою печінкою. Такий рулет дуже просто і швидко готується і підходить абсолютно для будь-якого застілля.
Розповім, як приготувати рулет з лаваша з салатом в домашніх умовах. Курячу печінку можна відварити заздалегідь до готовності. Для більшої ситності і пікантності я використовую два види моркви: морква по-корейськи і свіжу, а потім - обсмажену моркву. Рулетики з лаваша прикрасять будь-який святковий стіл, хоча не виключаю приготування страви для звичайного перекусу. Хай щастить!
- Лаваш - 1 штука
- Куряча печінка - 300 грам (відварна)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква по-корейськи - 1 За смаком
- Салат - За смаком (листя)
- Майонез - За смаком
- Морква - 1 штука
Свіжу моркву і цибулю промиваємо, очищаємо і подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на олії до золотистої скоринки. Змішуємо з відвареної курячою печінкою і майонезом, попередньо подрібненої.
Розкладаємо на столі лаваш, змащуємо його шаром майонезу. Зверху, на одну половину лаваша, викладаємо промиті листя салату і корейську моркву. Далі викладаємо курячу печінку.
Накриваємо вільної половиною лаваша.
Поверніть лаваш рулетом і загорніть його в харчову плівку. Помістіть рулет в холодильник на 1 час.
Перед подачею на стіл наріжте рулет порційними шматочками. Смачного!