Розгардіяш

Розгардіяш
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
розгардіяш — блюдо узбецької кухні з м'яса і картоплі, в перекладі означає "; піджарка ";. Як правило, його готують з баранини або яловичини. Але і з іншим м'ясом теж дуже ситно і смачно.

опис приготування:

розгардіяш — густий, дуже ситний і смачний суп. блюдо просте, але цілком достойно і святкового столу. Якщо ви його готуєте зі свинини, то краще брати не дуже жирну. Дрібну картоплю кладіть в каструлю цілком, а велику ріжте на дві — чотири частини. Спеції кладіть до смаку. Узбеки вважають за краще в даному супі зиру, кмин.

  • Свинина— 400 грам
  • Картопля— 600 грам
  • морква— 100 грам
  • Цибуля ріпчаста— 120 грам
  • Соняшникова олія— 50 мілілітрів
  • помідор— 1-2 штук
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • кріп, петрушка— 5 грам
  • зіра— 2 щіпки
розгардіяш - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування розгардіяшу.

розгардіяш - фото крок 2 М'ясо помийте і наріжте шматочками, приблизно 3х3 сантиметри. Налийте соняшникову олію в казан або каструлю з товстим дном і добре прожарити його. Викладіть нарізане м'ясо в казан.

розгардіяш - фото крок 3 Обсмажуйте м'ясо до легкої золотистої скоринки протягом 8-10 хвилин, перемішуючи.

розгардіяш - фото крок 4 Дві середні цибулини або одну велику очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Додайте до м'яса.

розгардіяш - фото крок 5 Обсмажуйте цибулю з м'ясом 5-7 хвилин.

розгардіяш - фото крок 6 морква очистіть, помийте і наріжте соломкою. Додайте в казан.

розгардіяш - фото крок 7 наливати 500 мл. гарячої води. Додати сіль, поперчіть за смаком. додайте приправи. Накрийте казан кришкою і тушкуйте м'ясо з овочами майже до готовності.

розгардіяш - фото крок 8 картоплю очистіть, помийте і наріжте якомога більший. Додайте в казан з м'ясом.

розгардіяш - фото крок 9 Помідори подрібніть в блендері або м'ясорубці, можна взяти томатну пасту або томатний морс. Додайте в суп.

розгардіяш - фото крок 10 Додайте лавровий лист і варіть розгардіяш до готовності. Після викладіть подрібнений часник.

розгардіяш - фото крок 11 А також нарізану зелень.

розгардіяш - фото крок 12 розгардіяш готовий.

розгардіяш - фото крок 13 ароматний, ситний, смачний, густий суп подавайте на обід зі свіжим хлібом.

Схожі рецепти

Капкейкі з сирним кремом

Капкейкі з сирним кремом

На святковий обід або вечерю пропоную приготувати такі смачні капкейкі. Ми їх будемо готувати просто з кремом. Але можна додавати всередину різні начинки. опис приготування: Приготувати такі тістечка вдома не складе ніяких труднощів. Продукти для приготування використовуються самі звичайні. А ...

читати далі
Сметана будинку

Сметана будинку

Сметану можна не тільки купити, але і зробити самостійно. Це не тільки смачний молочний продукт, але і відмінна основа для випічки, для десерту, для соусу. розповім, як приготувати сметану будинку. опис приготування: Приготування займе не дуже багато часу (близько 1 діб). Потім перекладіть сме...

читати далі
Маннік класичний на кефірі

Маннік класичний на кефірі

Приготування манника не займе багато часу. Пиріг виходить ніжний і делікатний по текстурі. сьогодні розповім, як приготувати маннік класичний на кефірі, що за рецептом робиться без борошна. опис приготування: Існують різні варіанти приготування манного пирога. В якості основи можуть бути викор...

читати далі
Солянка рибна в мультиварці

Солянка рибна в мультиварці

Приготувати солянку рибну в мультиварці не дуже складно. Рибу я беру знатну — осетра або лосося, тому страва виходить чудовим. Рибна солянка незмінно викликає захват моїх гостей! опис приготування: Солянку рибну в мультиварці можна варити з декількох сортів риби. Можна бульйон зварити з декіль...

читати далі
Простий пиріг з абрикосами

Простий пиріг з абрикосами

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати простий пиріг з абрикосами. пиріг, з яким впорається кожна господиня. У цього пирога ніжна консистенція бісквіта, якої абрикоси надають свою кислинку і аромат. опис приготування: Простий пиріг з абрикосами стане, мабуть, найкращим доповненням до чаю влітку, та...

читати далі