Рецепт Розгардіяш фото

Розгардіяш
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи

Розгардіяш - блюдо узбецької кухні з м'яса і картоплі, в перекладі означає "піджарка" . Як правило, його готують з баранини або яловичини. Але і з іншим м'ясом теж дуже ситно і смачно.

Розгардіяш - густий, дуже ситний і смачний суп. Блюдо просте, але цілком достойно і святкового столу. Якщо ви його готуєте зі свинини, то краще брати не дуже жирну. Дрібну картоплю кладіть в каструлю цілком, а велику ріжте на дві - чотири частини. Спеції кладіть до смаку. Узбеки вважають за краще в даному супі зиру, кмин.

  • Свинина - 400 грам
  • Картопля - 600 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Помідор - 1-2 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Кріп, петрушка - 5 грам
  • Зіра - 2 щіпки
розгардіяш - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування розгардіяшу.
розгардіяш - фото крок 2
М'ясо помийте і наріжте шматочками, приблизно 3х3 сантиметри. Налийте соняшникову олію в казан або каструлю з товстим дном і добре прожарити його. Викладіть нарізане м'ясо в казан.
розгардіяш - фото крок 3
Обсмажуйте м'ясо до легкої золотистої скоринки протягом 8-10 хвилин, перемішуючи.
розгардіяш - фото крок 4
Дві середні цибулини або одну велику очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Додайте до м'яса.
розгардіяш - фото крок 5
Обсмажуйте цибулю з м'ясом 5-7 хвилин.
розгардіяш - фото крок 6
Морква очистіть, помийте і наріжте соломкою. Додайте в казан.
розгардіяш - фото крок 7
Наливати 500 мл. Гарячої води. Додати сіль, поперчіть за смаком. Додайте приправи. Накрийте казан кришкою і тушкуйте м'ясо з овочами майже до готовності.
розгардіяш - фото крок 8
Картоплю очистіть, помийте і наріжте якомога більший. Додайте в казан з м'ясом.
розгардіяш - фото крок 9
Помідори подрібніть в блендері або м'ясорубці, можна взяти томатну пасту або томатний морс. Додайте в суп.
розгардіяш - фото крок 10
Додайте лавровий лист і варіть розгардіяш до готовності. Після викладіть подрібнений часник.
розгардіяш - фото крок 11
А також нарізану зелень.
розгардіяш - фото крок 12
Розгардіяш готовий.
розгардіяш - фото крок 13
Ароматний, ситний, смачний, густий суп подавайте на обід зі свіжим хлібом.

Схожі рецепти