Рецепт Ростбіф з гірчицею фото

Ростбіф з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Соуси

Ростбіф з гірчицею раджу приготувати по якомусь особливому випадку. Крім гірчиці, в маринад входить мед, спеції, бальзамічний оцет. Виходить найніжніший ростбіф з хрусткою ароматною скоринкою.

Як приготувати ростбіф з гірчицею?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Яловичину натріть сіллю і перцем з усіх боків.

3. М'ясо зі спеціями викладіть на решітку над глибоке деко.

4. Запікайте яловичину в розігрітій духовці протягом години. Духовку не відчиняйте і м'ясо не чіпайте.

5. В той час, як м'ясо запікається, в мисці змішайте мед, діжонську гірчицю, бальзамічний оцет, оливкова олія. Залиште суміш на півгодини.

6. Через 45 хвилин після того, як ви поставили яловичину в духовку, витягніть м'ясо і змастіть його маринадом з гірчиці і меду.

7. Продовжуйте запікати м'ясо і через 15 хвилин понизьте температуру до 180 градусів. Запекйте ще 30 хвилин, поливаючи м'ясо соусом кожні 15 хвилин.

8. Готовий ростбіф витягніть з духовки, викладіть на денці і дайте відпочити хвилин 15. Потім тонко наріжте.

9. Ростбіф з гірчицею подавайте з запеченими овочами. Перед подачею полийте ростбіф соусом.

Смачного!

  • Яловичина - 2 кілограма
  • Чорний перець - 2 Ст. Ложки (мелений)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 6 Ст. Ложок
  • Дижонская гірчиця - 3 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
Як приготувати ростбіф з гірчицею?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Яловичину натріть сіллю і перцем з усіх боків.

3. М'ясо зі спеціями викладіть на решітку над глибоке деко.

4. Запікайте яловичину в розігрітій духовці протягом години. Духовку не відчиняйте і м'ясо не чіпайте.

5. В той час, як м'ясо запікається, в мисці змішайте мед, діжонську гірчицю, бальзамічний оцет, оливкова олія. Залиште суміш на півгодини.

6. Через 45 хвилин після того, як ви поставили яловичину в духовку, витягніть м'ясо і змастіть його маринадом з гірчиці і меду.

7. Продовжуйте запікати м'ясо і через 15 хвилин понизьте температуру до 180 градусів. Запекйте ще 30 хвилин, поливаючи м'ясо соусом кожні 15 хвилин.

8. Готовий ростбіф витягніть з духовки, викладіть на денці і дайте відпочити хвилин 15. Потім тонко наріжте.

9. Ростбіф з гірчицею подавайте з запеченими овочами. Перед подачею полийте ростбіф соусом.

Смачного!

Схожі рецепти