Рецепт Ролл-піца фото

Ролл-піца
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Піца
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цікава ця піца в першу чергу своїм незвичайним способом формування: як би по спіралі. Ну і, звичайно, за смаковими якостями вона ні краплі не поступається традиційній піці.

Опис приготування:

Рецептуру тесту для цієї піци рекомендую залишити без змін. Що ж стосується начинки, то тут, крім сиру, можна використовувати будь-які інші продукти, підходящі для традиційної піци: гриби, оливки, м'ясні напівфабрикати.

  • Дріжджі сухі - 4 чайних ложки (тісто)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (тісто)
  • Вода тепла - 1 Склянка (тісто)
  • Масло оливкове - 1/4 склянки (тісто)
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Сир тертий - 200 грам
  • Пармезан - 1 Ст. Ложка (тертий)
  • Томатний соус - 4 Ст. Ложки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
ролл-піца - фото крок 1
1. Змішайте всі інгредієнти для тіста. Замісити тісто, накрийте його і приберіть в тепле місце на 40 хвилин.
ролл-піца - фото крок 2
2. Тонко розкачайте і наріжте на смужки.
ролл-піца - фото крок 3
3. Уздовж кожної смужки покладіть сир.
ролл-піца - фото крок 4
4. Кінець кліпу. Виконайте те ж з рештою тестом.
ролл-піца - фото крок 5
5. Викладіть у форму по спіралі.
ролл-піца - фото крок 6
6. Змастіть томатним соусом.
ролл-піца - фото крок 7
7. Посипте орегано і тертим пармезаном.
ролл-піца - фото крок 8
8. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти