Ролл-піца з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Ну, що, любителі піци, готові подивитися на це блюдо з нового ракурсу? Смак буде майже таким же, до якого ви звикли, а подача стане іншою. Також процес приготування зміниться. Читайте!
Знайомлю вас з тим, як приготувати рол-піцу з ковбасками. Ідея страви проста: взяти начинку і покласти її в листкове тісто. Інгредієнти всередині з легкістю міняйте, так само як і соус. А коли ми трохи подогреем вироби, то всередині приємно розплавиться сир. Як же це буде смачно! А зробити все не важко.
- Італійські ковбаски - 400 грам
- Пепероні - 200 грам
- Сир - 1, 5 склянки
- Томатний соус - 1, 5 склянки
- Пачка листкового тіста - 1 штука
- Оливкова олія - За смаком
1. Підготуйте інгредієнти. Духовку розігрійте до 180 градусів. У глибокій мисці змішайте обсмажені до смаку італійські ковбаски, пепероні, сир (залиште трохи сиру для посипання піци) і стакан томатного соусу.
2. Листкове тісто розрізати на невеликі прямокутники і покладіть їх "квіточкою" на деко, бажано застелена пергаментом.
3. Змастіть тісто по колу залишилися томатним соусом і акуратно викладіть начинку.
4. Сховайте начинку в тісто, загортаючи краю всередину.
5. Готову піцу-рол змастіть оливковою олією, посипте сиром і відправте в духовку на 20-25 хвилин. Смачного!