Роли з куркою каррі
(покроковий рецепт з фото)
Роли з куркою каррі - варіант простий, але дуже цікавою закуски. Таке блюдо можна зробити на швидку руку, а можна подати як вишукану закуску до приходу гостей. Просто, швидко і дуже смачно!
Роли з куркою каррі - інтерпретація на тему штруделя, тільки з пряною курочкою каррі і соком лайма. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати таку швидку закуску, просто і легко. У мене вже було готове тісто філо, ви можете зробити його самі, а можете використовувати звичайне листкове бездріжджове тісто, дуже тонко його розкачати. Начинка виходить пряної, з яскравим смаком і ароматом каррі. Курку можна брати відварну, запечену або в будь-якому готовому вигляді. У мене зазвичай залишається куряча грудка від запеченої, не шанують у мене в родині цю частину курки. А ось для таких ролів саме те. В цілому для начинки можна піти будь-яке м'ясо або риба, на ваш смак. Приємного!
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Часник - 3 зубчики
- Каррі мелений - 2 чайних ложки
- Курка відварна - 400 грам
- Braai - 1/4 пучка
- Сік лайма чи лимона - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Панірувальні сухарі - 30 грам
- Тісто філо - 8 штук