Рецепт Червоний каррі з куркою фото

Червоний каррі з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Каррі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Червоний каррі гостріше зеленого. Тому червоний каррі з куркою виходить дуже пікантним. Подавайте його з прісним рисом. Удачі в приготуванні!

Опис приготування:

Червоний каррі з куркою сподобається любителем гострих східних страв. Я подаю червоний каррі з куркою тільки з рисом. Хоча одна моя знайома подає його з китайською локшиною. Теж дуже смачно і незвично. Раджу не солити і не перчити страву. Якщо ж вам недостатньо гостроти від червоного каррі, поперчіть білим перцем. Тому що частіше саме його використовують для східних страв. Рецепт червоного каррі з куркою - для вас!

  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Червона паста каррі - 1 Ст. Ложка
  • Курячі грудки - 3-4 штук
  • Кокосове молоко - 250-300 мілілітрів
  • Рибний соус - 1-2 Ст. Ложок
червоний каррі з куркою - фото крок 1
Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть червоний каррі.
червоний каррі з куркою - фото крок 2
Розріжте курячі грудки на кілька шматочків, викладіть в сковороду. Ізмажьте курячі грудки червоною пастою каррі.
червоний каррі з куркою - фото крок 3
Додайте кокосового молока.
червоний каррі з куркою - фото крок 4
І в кінці рибний соус. Перемішайте. Тушкуйте до повної готовності курки. Подавайте з рисом.

Схожі рецепти