Червоний каррі з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Червоний каррі гостріше зеленого. Тому червоний каррі з куркою виходить дуже пікантним. Подавайте його з прісним рисом. Удачі в приготуванні!
Червоний каррі з куркою сподобається любителем гострих східних страв. Я подаю червоний каррі з куркою тільки з рисом. Хоча одна моя знайома подає його з китайською локшиною. Теж дуже смачно і незвично. Раджу не солити і не перчити страву. Якщо ж вам недостатньо гостроти від червоного каррі, поперчіть білим перцем. Тому що частіше саме його використовують для східних страв. Рецепт червоного каррі з куркою - для вас!
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Червона паста каррі - 1 Ст. Ложка
- Курячі грудки - 3-4 штук
- Кокосове молоко - 250-300 мілілітрів
- Рибний соус - 1-2 Ст. Ложок
Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть червоний каррі.
Розріжте курячі грудки на кілька шматочків, викладіть в сковороду. Ізмажьте курячі грудки червоною пастою каррі.
Додайте кокосового молока.
І в кінці рибний соус. Перемішайте. Тушкуйте до повної готовності курки. Подавайте з рисом.