Каррі з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Каррі - індійське блюдо, на зразок нашого рагу, з овочів, порізаних на маленькі шматочки. Я пропоную вам в каррі додати ще шматочки курячого м'яса. Отже, до вашої уваги, каррі з куркою і грибами.
У каррі обов'язково додається свіжа зелень. Я вважаю за краще кінзу, але ви можете також використовувати кріп або петрушку. Прошу тільки не міняти інгредієнтів, а то це вже вийде ні каррі з куркою і грибами, а інше блюдо. Каррі - смачне і кольорове блюдо, яке відмінно підходить до святкового столу. Спробуйте!
- Куряче філе - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 3-4 штук
- Гриби - 300-400 грам (гриби - будь-які, на ваш смак)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Курячий бульйон - 3 склянки
- Приправа каррі - 4 чайних ложки
- Пучок свіжої кінзи - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Картопля - 2 штуки
Овочі, гриби і куряче філе наріжте на дрібні шматочки, зелень порубати.
Спочатку на рослинному маслі обсмажте куряче філе. Смажте хвилин 5. Перевертайте з одного боку на іншу. Шматочки повинні поміняти колір.
Потім до курки додайте гриби. Перемішайте і тушкуйте все разом близько 5 хвилин.
Додайте до грибів і курки картопля з морквою.
Тушкуйте трохи овочі з куркою, потім влийте в сковороду курячий бульйон. Додайте спеції, приправи і зелень. Перешкодьте. Накрийте кришкою і тушкуйте близько 10 хвилин. Періодично можете піднімати кришку, щоб перемішати каррі. Готуйте до повної м'якості овочів. Це можна зрозуміти по картоплі, проткніть його вилкою або ножем і переконайтеся, що він готовий. Смачного!