Каррі зі свининою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати приготувати пікантне, ароматне і дуже ситне каррі з м'ясом. Гаряче блюдо для всієї родини! Розповідаю як приготувати каррі зі свининою і грибами.
Каррі готуватися дуже просто, нагадує рагу. Для приготування каррі зі свининою і грибами нам знадобиться нежирна свинина, печериці, картопля, шпинат і помідори - по бажанню. Я беру готову суміш спецій, в яку входить і каррі в тому числі, соус виходить не сильно гострим, але пікантним.
- Свинина - 600 грам
- Картопля - 400 грам
- Гриби - 200 грам
- Помідори - 100 грам
- Шпинат - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Свинину промийте і поріжте невеликими кубиками. Обсмажте хвилин 5 на розігрітій сковороді в маслі.
Поки свинина смажиться, почистіть і поріжте кубиками картоплю.
М'ясо дістаньте з сковороди і відставте в сторону.
Поріжте цибулю, гриби, дрібно порубати часник, викладіть на сковороду все разом з картоплею. Обсмажте хвилин 5-7.
Поріжте цибулю, гриби, дрібно порубати часник, викладіть на сковороду все разом з картоплею. Обсмажте хвилин 5-7.
Поки смажиться картопля з грибами, в інший невеликій каструльці приготуйте соус з каррі. Розтопити масло вершкове і додайте борошно, розмішайте, поки не загусне.
Додайте каррі і мікс ваших улюблених спецій. На маленькому вогні нехай поготовіть пару хвилин.
Додайте потім сметану або жирні вершки, розмішайте і готуйте ще буквально секунд 20. Соус готовий.
Перекладіть картоплю, м'ясо, гриби з цибулею і часником в казан, додайте соус і тушкуйте хвилин 40-60 - до повної готовності свинини. Якщо хочете більш рідке каррі - додайте води, а також, якщо буде пригорати.
В кінці додайте порізані помідори і шпинат. Гасіть ще хвилин 10.
Готове каррі зі свининою і грибами можете сміливо подавати без гарніру. Або, якщо сильно хочете, з легким гарніром - наприклад, рисом.
Смачного!
Смачного!