Каррі зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати як приготувати каррі зі свининою. Це варіант каррі з вершками, який подається з відвареною картоплею, а не зі звичним рисом. Спробуйте це незвичайне блюдо, приготувавши його на вечерю.
Ця страва має дуже насичений смак завдяки каррі. Однак на свій розсуд ви можете регулювати кількість цієї приправи в страві. Досить буде і однієї столової ложки приправи. Що стосується гостроти страви, то тут є кілька варіантів. Або зовсім не перчити свинину, або ж зробити її гострої за допомогою перцю чилі. Однак я вважаю за краще не перчити страву, щоб не перебивати смак каррі.
- Свинина - 400 грам (шия)
- Картопля - 400 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Каррі - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори черрі - 6 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
Насамперед потрібно відправити картопля. Очистіть його і наріжте невеликими шматочками. Потім відваріть його в підсоленій воді до готовності. Це займе близько 15-20 хвилин.
Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте дрібно. Нам потрібно близько 150 грам цибулі. У сковороду з рослинним маслом покладіть свинину і почніть обсмажувати. Через 5 хвилин додайте туди цибулю. Додати сіль за смаком.
Через 8 хвилин в свинину потрібно додати вершки і каррі. Цей соус потрібно добре перемішати і зменшити вогонь до мінімуму. Гасіть соус до загусання.
З відвареної картоплі злийте воду, додайте його в сковороду і перемішайте з соусом. Вимийте і наріжте помідори черрі, наріжте зелену цибулю. Викладіть на блюдо картопля з цибулею, а потім покладіть помідори і цибулю.