Рецепт Каррі з куркою фото

Каррі з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Вершки, Курка, Часник, Цибуля, Імбир
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Каррі

Найпопулярніша страва індійської кухні - це каррі. Воно отримало свою назву від однойменної спеції. Розповім про смачне, простому і швидкому рецепті, як приготувати каррі з куркою.

Смачне і ситне блюдо в домашніх умовах - це не вигадка, а реальність. Страву подають з відвареним рисом або кускус. Ви можете зробити більш гостре блюдо, якщо додасте більше перцю. Для приготування використовується куряче філе.

  • Куряче філе - 600 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Каррі - 2, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Імбир - 1 Ст. Ложка (свіжий)
  • Курячий бульйон - 400 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Горошок - 200 грам
  • Йогурт або вершки - 50 мілілітрів
  • Braai - 0, 5 пучка
1
Вимийте куряче філе і наріжте його невеликими смужками. Натріть курку сіллю, перцем і каррі (1 столова ложка).
2
Сковороду розігрійте зі столовою ложкою олії і викладіть курку, обсмажте до готовності, потім перекладіть в тарілку.
3
Очистіть і дрібно наріжте цибулю з часником. Сковороду поверніть на вогонь, додайте масло і обсмажити цибулю 3-5 хвилин, потім додайте часник, тертий імбир, залишився каррі.
4
Влийте бульйон і додайте крохмаль, цукор, гарненько все перемішайте і варіть до утворення густої маси.
5
Як тільки отримали густий соус, поверніть в сковороду курку і додайте заморожений зелений горошок, імбир і тушкуйте на слабкому вогні близько 15 хвилин.
6
Додайте вершки або несолодкий йогурт, а також рубану кінзу, прогрійте кілька хвилин і вимкніть вогонь. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти