Рис з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Прекрасний гарнір на основі рису! Рис виходить ніжний, розсипчастий і незвичайно ароматний! З тонким запахом кориці і куркуми. Підійде такий гарнір і до птаха, і до м'яса, і до риби!
Опис приготування:
Рецепт давно перевірений часом і саме в такому поєднанні інгредієнти дають приголомшливий результат! Точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.
- Мал - 1, 5 склянки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Куркума - 1 щіпка
- Вода - 3 склянки
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. Розігрійте в сотейнику масло, додайте промитий рис і обсмажте, щоб кожна рісинки просочилася маслом.
3. Додайте всі спеції і приправи, приправити сіллю.
4. Залийте рис водою, доведіть до кипіння і варіть під кришкою на мінімальному вогні 15 хвилин. Потім зніміть з вогню і залиште ще на 15 хвилин під кришкою.
5. Смачного!