Рецепт Рис з кунжутом фото

Рис з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Прекрасний гарнір на основі рису! Рис виходить ніжний, розсипчастий і незвичайно ароматний! З тонким запахом кориці і куркуми. Підійде такий гарнір і до птаха, і до м'яса, і до риби!

Опис приготування:

Рецепт давно перевірений часом і саме в такому поєднанні інгредієнти дають приголомшливий результат! Точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.

  • Мал - 1, 5 склянки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 1 щіпка
  • Вода - 3 склянки
рис з кунжутом - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
рис з кунжутом - фото крок 2
2. Розігрійте в сотейнику масло, додайте промитий рис і обсмажте, щоб кожна рісинки просочилася маслом.
рис з кунжутом - фото крок 3
3. Додайте всі спеції і приправи, приправити сіллю.
рис з кунжутом - фото крок 4
4. Залийте рис водою, доведіть до кипіння і варіть під кришкою на мінімальному вогні 15 хвилин. Потім зніміть з вогню і залиште ще на 15 хвилин під кришкою.
рис з кунжутом - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти