Яловичина з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з кунжутом - дуже популярне в Китаї блюдо! Варто хоч раз спробувати і ви неодмінно станете готувати його знову і знову! Яловичина дуже добре поєднується з кунжутом і соєвим соусом!
До вашої уваги - простий рецепт приготування яловичини з кунжутом. Блюдо настільки просте, що впорається з ним кожен, навіть не досвідчений кухар.
На гарнір можна приготувати картоплю, рис або ще щось, на ваш погляд. Гарного вам дня!
- Яловичина - 400 грам
- Кунжут - 25 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Херес - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - За смаком
На сильно розігрітій сковороді, обсмажуємо кунжутне насіння. Смажити кілька хвилин, потім перекласти в тарілку.
М'ясо ріжемо шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі пару хвилин.
Тепер кладемо подрібнений часник і смажимо ще 2 хвилини.
Зелену цибулю нарізуємо навскоси.
Додаємо на сковороду соєвий соус, херес і цибулю. Перемішуємо і готуємо 1 хвилину.
Перекладаємо блюдо в тарілку і присипаємо кунжутом. Смачного!