Кабачок з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам на замітку легку закуску з кабачка з кунжутом. Якщо ви ніколи не пробували сирої кабачок, то за цим рецептом він вам точно сподобається!
Для цього рецепта краще вибирати молоді кабачки невеликого розміру з тонкою шкіркою. Якщо любите, то в соус можна додати дрібно натертий часник. А детальніше, як приготувати кабачок з кунжутом, я розповім нижче. Готується все буквально за 5 хвилин, а виходить даний смакота!
- Кабачок - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
- Топінамбур сироп - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок наріжте овощечисткой на тонкі стрічки.
Кунжут обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.
Змішайте всі інші інгредієнти разом. Спробуйте соус на смак, по необхідності додайте солі або лимонного соку.
Заправте порізаний кабачок соусом, перемішайте. Потім додайте кунжут і ще раз перемішайте.
Кабачок з кунжутом готовий, смачного!