Рецепт Кабачок смажений фото

Кабачок смажений
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви любите овочі точно так же, як люблю їх я, то цей рецепт ідеально вам підійде. Сьогодні я розповім, як приготувати кабачок смажений так, щоб домочадці були здивовані результатом.

Опис приготування:

В результаті ви отримуєте не тільки смачне, але і корисне блюдо, яке ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю вагою. Подавати готову страву можна зі свіжим часником і рубаною зеленню, також відмінно підійде сметана, яка додасть ніжності кабачкам. Унікальність цієї страви надають приправи, які використовуються в рецепті. Обов'язково спробуйте приготувати цей рецепт будинку, ви залишитеся задоволені, гарантую. Смачного!

  • Кабачок - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сушений часник (порошок) - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Для початку необхідно підготувати сковороду, яку ми розігріваємо. Кабачок очищаємо, нарізаємо поздовжньо на чотири частини, потім - ще навпіл.
2
В окремій ємності змішуємо оливкову олію, приправи і сіль.
Поливаємо маринадом кабачок і ретельно перемішуємо.
3
Викладаємо кабачок на сковороду і смажимо, перевертаючи, до золотистої скоринки.

Схожі рецепти