Кабачок смажений
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите овочі точно так же, як люблю їх я, то цей рецепт ідеально вам підійде. Сьогодні я розповім, як приготувати кабачок смажений так, щоб домочадці були здивовані результатом.
В результаті ви отримуєте не тільки смачне, але і корисне блюдо, яке ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю вагою. Подавати готову страву можна зі свіжим часником і рубаною зеленню, також відмінно підійде сметана, яка додасть ніжності кабачкам. Унікальність цієї страви надають приправи, які використовуються в рецепті. Обов'язково спробуйте приготувати цей рецепт будинку, ви залишитеся задоволені, гарантую. Смачного!
- Кабачок - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Сушений часник (порошок) - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Для початку необхідно підготувати сковороду, яку ми розігріваємо. Кабачок очищаємо, нарізаємо поздовжньо на чотири частини, потім - ще навпіл.
2
В окремій ємності змішуємо оливкову олію, приправи і сіль.
Поливаємо маринадом кабачок і ретельно перемішуємо.
Поливаємо маринадом кабачок і ретельно перемішуємо.
3
Викладаємо кабачок на сковороду і смажимо, перевертаючи, до золотистої скоринки.