Рецепт Кабачок смажений фото

Кабачок смажений
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Якщо ви любите овочі точно так же, як люблю їх я, то цей рецепт ідеально вам підійде. Сьогодні я розповім, як приготувати кабачок смажений так, щоб домочадці були здивовані результатом.

В результаті ви отримуєте не тільки смачне, але і корисне блюдо, яке ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю вагою. Подавати готову страву можна зі свіжим часником і рубаною зеленню, також відмінно підійде сметана, яка додасть ніжності кабачкам. Унікальність цієї страви надають приправи, які використовуються в рецепті. Обов'язково спробуйте приготувати цей рецепт будинку, ви залишитеся задоволені, гарантую. Смачного!

  • Кабачок - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сушений часник (порошок) - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Для початку необхідно підготувати сковороду, яку ми розігріваємо. Кабачок очищаємо, нарізаємо поздовжньо на чотири частини, потім - ще навпіл.
2
В окремій ємності змішуємо оливкову олію, приправи і сіль.
Поливаємо маринадом кабачок і ретельно перемішуємо.
3
Викладаємо кабачок на сковороду і смажимо, перевертаючи, до золотистої скоринки.

Схожі рецепти