Кабачок по-алжирски
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як зробити кабачок по-алжирських і що це таке, то рекомендую познайомитися! Це такий легкий салат, який подається охолодженим. Дуже простий у приготуванні, спробуйте!
Хочу вам сказати, що мене цей рецепт приготування кабачка по-алжирських вразив своєю простотою, навіть не знаю, тому, чому ж він так називається. Але ви можете дізнатися, які для цього простого рецепту кабачка по-алжирських можна додавати спеції, щоб додати трохи екзотики до вашого обіднього столу!
- Кабачки - 3 штуки
- Лимон - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
1. Кабачки миємо, нарізаємо довільно і відварюємо 3 хвилини в підсоленій киплячій воді. Остужаем.
2. Часник чистимо і тиснемо через прес в мисочку, де буде маринад.
3. Приготуємо сам маринад. Для цього рослинне масло (краще нерафінована) в блендері змішуємо із зеленню, сіллю, цукром, перцем і приправами за смаком. Додамо також сік лимона (або оцет).
4. Остигнули кабачки легко можна нарізати дуже тоненькими шматочками, щоб вони загортали. Пересипаємо часником і заливаємо маринадом.
5. Залишимо в холодильнику настоюватися хоча б на 4 годину, а краще - на ніч. Готово!