Рецепт Кабачок по-алжирски фото

Кабачок по-алжирски
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як зробити кабачок по-алжирських і що це таке, то рекомендую познайомитися! Це такий легкий салат, який подається охолодженим. Дуже простий у приготуванні, спробуйте!

Опис приготування:

Хочу вам сказати, що мене цей рецепт приготування кабачка по-алжирських вразив своєю простотою, навіть не знаю, тому, чому ж він так називається. Але ви можете дізнатися, які для цього простого рецепту кабачка по-алжирських можна додавати спеції, щоб додати трохи екзотики до вашого обіднього столу!

  • Кабачки - 3 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
кабачок по-алжирски - фото крок 1
1. Кабачки миємо, нарізаємо довільно і відварюємо 3 хвилини в підсоленій киплячій воді. Остужаем.
кабачок по-алжирски - фото крок 2
2. Часник чистимо і тиснемо через прес в мисочку, де буде маринад.
кабачок по-алжирски - фото крок 3
3. Приготуємо сам маринад. Для цього рослинне масло (краще нерафінована) в блендері змішуємо із зеленню, сіллю, цукром, перцем і приправами за смаком. Додамо також сік лимона (або оцет).
кабачок по-алжирски - фото крок 4
4. Остигнули кабачки легко можна нарізати дуже тоненькими шматочками, щоб вони загортали. Пересипаємо часником і заливаємо маринадом.
кабачок по-алжирски - фото крок 5
5. Залишимо в холодильнику настоюватися хоча б на 4 годину, а краще - на ніч. Готово!

Схожі рецепти