Кабачок для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Моя дочка ні в яку не хотіла їсти кабачки. А адже в сезон в цих овочах - суцільні корисності. Довелося мені вдатися до хитрощів. Розповім вам, як приготувати кабачок для дітей цікаво.
Мої дітки їдять такі оладки з кабачка за милу душу. Зовні оладки з золотистою і хрусткою скоринкою, а всередині - надзвичайно соковиті і ніжні. Подавайте ці оладки зі сметаною або натуральним йогуртом, зеленню і сиром. З такої кількості інгредієнтів у мене виходить ціла тарілка оладок, які розлітаються на очах. Смачного!
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
У комбайні подрібніть кабачки або ж потріть їх на тертку. Масу трохи посоліть і залиште на 10 хвилин.
Далі через марлю відіжміть подрібнені кабачки, щоб прибрати зайву вологу.
Тепер до кабачків додайте борошно, сіль, перець, яйце, цибуля і все добре перемішайте.
На розігріту з маслом сковорідку викладайте тісто столовою ложкою.
На розігріту з маслом сковорідку викладайте тісто столовою ложкою.
Смажте такі оладки до золотистого кольору по 3-5 хвилин на першій стороні. І 2-3 хвилини піде на другу сторону.