Кабачок по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт приготування кабачка по-білоруськи вам може нагадати приготування аджики, так воно і є. У Білорусії таку заготовку називають "білою аджикою" .
Думаю, вам цей рецепт приготування кабачка по-білоруськи сподобається, аж надто смачним салатик виходить! Так що я без тіні сумнівів можу заявити, що вам така заготовка припаде до смаку! Тому давайте ж дізнаємося, як приготувати кабачок по-білоруськи!
- Кабачки - 3 кілограма
- Помідори - 1.5 кілограма
- Морква - 500 грам
- Болгарський перець - 500 грам
- Цукор - 150 грам
- Сіль - 50 грам
- Часник - 100 грам
- Перець гострий - 1 штука
1. Підготуємо інгредієнти.
2. Всі овочі, крім часнику, моєму, очистимо від насіння і шкурок і пропустимо через м'ясорубку або блендер.
3. Перемішаємо до однорідної маси. Додамо сіль і інші приправи.
4. Доводимо до кипіння, а потім тушкуємо ще 40 хвилин. Додамо часник, перемішаємо і нехай ще покипить 10 хвилин.
5. Знімаємо з вогню і розфасовуємо по стерильним банкам або ж охолоджуємо і подаємо до столу!