Рецепт Кабачок по-білоруськи фото

Кабачок по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Заготовки , Лечо
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 50 хв.

Такий рецепт приготування кабачка по-білоруськи вам може нагадати приготування аджики, так воно і є. У Білорусії таку заготовку називають"білою аджикою" .

Опис приготування:

Думаю, вам цей рецепт приготування кабачка по-білоруськи сподобається, аж надто смачним салатик виходить! Так що я без тіні сумнівів можу заявити, що вам така заготовка припаде до смаку! Тому давайте ж дізнаємося, як приготувати кабачок по-білоруськи!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Помідори - 1.5 кілограма
  • Морква - 500 грам
  • Болгарський перець - 500 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Сіль - 50 грам
  • Часник - 100 грам
  • Перець гострий - 1 штука
кабачок по-білоруськи - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти.
кабачок по-білоруськи - фото крок 2
2. Всі овочі, крім часнику, моєму, очистимо від насіння і шкурок і пропустимо через м'ясорубку або блендер.
кабачок по-білоруськи - фото крок 3
3. Перемішаємо до однорідної маси. Додамо сіль і інші приправи.
кабачок по-білоруськи - фото крок 4
4. Доводимо до кипіння, а потім тушкуємо ще 40 хвилин. Додамо часник, перемішаємо і нехай ще покипить 10 хвилин.
кабачок по-білоруськи - фото крок 5
5. Знімаємо з вогню і розфасовуємо по стерильним банкам або ж охолоджуємо і подаємо до столу!

Схожі рецепти