Холодник по-білоруськи на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт простого холодник по-білоруськи на кефірі я привезла з Нарочи разом з іншими рецептами. Це відмінний освіжаючий літній суп, який можна їсти часто і багато. Він корисний і смачний.
Холодник по-білоруськи на кефірі в спекотні літні дні - це те, що треба! Блюдо дуже смачне: зробіть холодник по-білоруськи на кефірі в домашніх умовах разок, і ви вже не зможете від нього відязикатися. Щавель надає холодник благородну кислинку. Співвідношення води і кефіру в холодник по-білоруськи на кефірі можна щоразу змінювати - рецепт дозволяє експериментувати. Успіхів і приємного апетиту!
- Щавель - 400 грам
- Яйце - 4 штуки
- Огірки - 3 штуки
- Цибуля - 5 штук (перо)
- Кефір - 1 літр
- Вода - 1 літр
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Спеції - За смаком
- Крем - За смаком
- Крем - За смаком
Підготувати продукти.
Щавель порізати.
Кинути в каструлю з киплячою підсоленою водою щавель.
Коли щавель закипів варити одну хвилину і зняти з вогню. Охолоджувати каструлю в тазі з холодною водою.
Яйця відварити і дрібно порізати, цибулю порізати.
Огірки порізати.
Кріп порізати.
Всі інгредієнти додати в каструлю з охолодженим щавлем.
Додати кефір, спеції і сметану. Смачного!