Холодник по-білоруськи з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Холодник по-білоруськи з буряком в кафе і столових Білорусії можна знайти в основному в теплу пору року. Варіантів холодник чимало. Найпоширеніший і простий у приготуванні - цей рецепт!
Холодник по-білоруськи з буряком можна подати з гарячим відвареною картоплею. Яйця ріжте дрібно, але не все - залиште четвертинки для прикраси. Якщо кефір буде густим, можна розбавити його водою. Можна до холодник додати гірчицю і настояти його ніч. Успіхів і приємного апетиту!
- Буряк відварна - 500 грам
- Яйце - 5-6 штук
- Огірок - 1 штука (довгий)

Підготувати продукти.

Буряк натерти на крупній тертці.

Огірки дрібно порізати і додати в буряках.

Яйця порізати.

З'єднайте всі разом, залийте кефіром і додайте зелень. Смачного!