Кабачок (цукіні) в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися простий рецепт смачного і корисного гарніру? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати кабачок (цукіні) в духовці. Його приготування не займе у вас багато часу.
Прекрасний варіант гарніру до риби або курки. Блюдо виходить дуже смачним, ніжним, а до того ж і низькокалорійним. Воно сподобається вегетаріанцям і людям, які стежать за своєю фігурою. Завдяки ТИМЬЯНОМ і часнику цукіні розкриваються з нової сторони.
- Цукіні - 500 грам
- Рубаний часник - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Чебрець - 1 Чайна ложка
Приготування цього простого блюда починаємо з того, що розігріваємо духовку до 220 градусів. Цукіні промиваємо та нарізаємо на вертикальні скибочки. Нарізані цукіні змішуємо зі спеціями, оливковою олією і часником, ретельно все перемішуємо.
Тепер деко застилає пергаментним папером і викладаємо на неї цукіні. Посипаємо сіллю.
Відправляємо їх в духовку на 8-15 хвилин - і все! Цукіні в духовці готові, смачного!